28/01/2024 - 21:00
"KV Mechelen sluit de zondagavond in de Jupiler Pro League af met een thuismatch tegen het geplaagde RWDM. Houdt Malinwa de drie punten thuis? Volg de match in onze liveblog!"

1. LIVEBLOG KV MECHELEN-RWDM. Dolle minuten: 2-0 Mrabti afgekeurd, RWDM woest nadat het geen penalty krijgt (28/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen sluit de zondagavond in de Jupiler Pro League af met een thuismatch tegen het geplaagde RWDM. Houdt Malinwa de drie punten thuis? Volg de match in onze liveblog! [naar artikel]

2. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

3. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

4. LIVE. Real ontsnapt drie keer: op acht (!) minuten tijd mist Valladolid penalty én ziet het twee goals afgekeurd (10/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag La Liga • Aftrap: 20u45 • Jose Zorrilla • Real zit in de hoek waar de klappen vallen, morgen nieuwe coach? [naar artikel]

5. VAR-chaos in Zulte Waregem - Anderlecht: goal paars-wit pas na 5 minuten afgekeurd en vervangen door “onterechte penalty” (20/10/2022 - Het Belang van Limburg)

De eerste helft tussen Zulte Waregem en Anderlecht eindigde met liefst elf minuten extra tijd. De reden: enkele fases waarbij de VAR moest ingrijpen. [naar artikel]

6. LIVEBLOG KV MECHELEN-RWDM. Dolle minuten Achter de Kazerne: Pflücke zorgt voor 1-0, even nadat RWDM geen penalty krijgt (28/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

7. Eerst afgekeurd, dan goedgekeurd en uiteindelijk tóch afgekeurd: de goal van Okereke die niet doorging waarna de poppen aan het dansen gingen (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Gekker moet het niet meer worden. Standard kegelde Club Brugge uit de Croky Cup, maar er zal vooral nagekaart worden over de afgekeurde gelijkmaker van blauw-zwart in het slot. Scheidsrechter Nathan Verboomen en z’n assistenten keurden eerst de gelijkmaker van Okereke af, dan weer goed en uiteindelijk tóch af. De reden? De opgerukte Simon Mignolet zou het leer met de arm beroerd hebben. Een VAR is er niet in de kwartfinales van de beker, bij Club konden ze hun ogen niet geloven... [naar artikel]

8. Afgekeurd, goedgekeurd en weer afgekeurd: de goal van Club die niet doorging waarna de poppen aan het dansen gingen (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Gekker moet het niet worden. Standard kegelde Club Brugge uit de Croky Cup, maar er zal vooral nagekaart worden over de afgekeurde gelijkmaker van blauw-zwart in het slot. Scheidsrechter Nathan Verboomen en z’n assistenten keurden eerst het doelpunt van Okereke af, dan weer goed en uiteindelijk tóch af. De reden? De opgerukte Simon Mignolet zou het leer met de arm beroerd hebben. Een VAR is er niet in de kwartfinales van de beker, bij Club konden ze hun ogen niet geloven... [naar artikel]

9. LIVE. Real ontsnapt tweemaal: eerst mist Valladolid penalty, nadien wordt openingsgoal afgekeurd wegens offside (10/03/2019 - Het Laatste Nieuws)