30/01/2024 - 21:30
"Cercle Brugge gaat op bezoek bij Westerlo. Bij winst wipt groen-zwart (voorlopig) over Antwerp en komt het de top zes binnen. Volg de wedstrijd in onze liveblog! Club Brugge-KV Kortrijk, die andere wedstrijd die momenteel aan de gang is, volgt u HIER!"

1. LIVEBLOG WESTERLO-CERCLE. Ontketend Westerlo veegt Cercle van de mat: Yow en Madsen zorgen halfweg de eerste helft voor 3-0! (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge gaat op bezoek bij Westerlo. Bij winst wipt groen-zwart (voorlopig) over Antwerp en komt het de top zes binnen. Volg de wedstrijd in onze liveblog! [naar artikel]

2. LIVEBLOG WESTERLO-CERCLE. Ontketend Westerlo veegt Cercle van de mat: 4-1 na een halfuur spelen! (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge gaat op bezoek bij Westerlo. Bij winst wipt groen-zwart (voorlopig) over Antwerp en komt het de top zes binnen. Volg de wedstrijd in onze liveblog! Club Brugge-KV Kortrijk, die andere wedstrijd die momenteel aan de gang is, volgt u HIER! [naar artikel]

3. LIVEBLOG WESTERLO-CERCLE. Ontketend Westerlo veegt Cercle van de mat: 4-1 bij de rust! (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE: 3-0 na amper 20 minuten! Ontketend Westerlo speelt Cercle van het kastje naar de muur (30/01/2024 - Sporza)

Even was er schrik voor een boerenboycot in Westerlo, maar de kust is veilig. De thuisploeg hoopt zo zijn goede vormpeil te bevestigen tegen het stugge Cercle Brugge. Volg de wedstrijd vanaf 20.30 uur op de voet op deze pagina of luister naar Radio 1. [naar artikel]

6. Ontketend Westerlo veegt Cercle Brugge in de eerste helft van de mat en pakt drie belangrijke punten: 4-2! (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het aangekondigde protest was wel aanwezig rond het stadion, maar de boeren lieten zich gelukkig van hun goede kant zien, zodat de match op een normale manier kon plaatsvinden. En wat voor een avond werd het in het Kuipje. Een ontketend Westerlo veegde tegenstander Cercle Brugge van bij de start meteen van de mat. Na een halfuur spelen, stond het zowaar al 4-0! [naar artikel]

7. LIVEBLOG WESTERLO-CERCLE. Griffin Yow brengt Westerlo meteen op voorsprong! (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVEBLOG WESTERLO-CERCLE (20u30). Dringt Cercle (voorlopig) de top zes binnen? (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVEBLOG WESTERLO-CERCLE. Ondanks dreigend boerenprotest gaat match gewoon door, komt Cercle top zes binnen? (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVEBLOG WESTERLO-CERCLE. Ondanks dreigend boerenprotest, wordt er gewoon gevoetbald in het Kuipje. Komt Cercle de top zes binnen? (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)