Sporza

LIVE: Krijgen we in de tweede helft wel doelpunten tussen Charleroi en Eupen?

31/01/2024 - 20:00
"Charleroi en Eupen hebben allebei 21 punten en staan respectievelijk 13e en 12e, gevolgd door nummer 14 RWDM, ook 21 punten. Waar Eupen 6 op 6 haalde tegen RWDM en Antwerp, ging Charleroi 2 keer onderuit met 4-1 op Antwerp en tegen Club Brugge. In oktober won Eupen de heenwedstrijd met 2-0. Volg de partij hier vanaf 18.45 uur."

1. LIVEBLOG CHARLEROI-EUPEN. Krijgen we nog goals te zien in de tweede helft? (31/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na twee zware nederlagen tegen Antwerp en Club krijgt Charleroi degradatieconcurrent Eupen over de vloer. Wie trekt aan het langste eind in de kelderkraker? Volg de wedstrijd in onze liveblog! [naar artikel]

2. LIVE: Eupen met gevleide voorsprong, wat kan Charleroi in tweede helft? (28/10/2023 - Sporza)

Charleroi en Felice Mazzu lijken na een moeizame start van het seizoen weer op de goede weg. Kan Charleroi de goede lijn doortrekken op bezoek bij Eupen? De thuisploeg snakt naar een overwinning na een reeks van 6 nederlagen op een rij. Kan de ploeg van trainer Florian Kohfeldt vanavond het tij keren? Volg de match op deze pagina op de voet. [naar artikel]

3. LIVE. Brengt tweede helft in Eupen wel doelpunten met zich mee? (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 31ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Am Kehrweg • Eupen staat dertiende, KV Kortrijk veertiende met één puntje minder [naar artikel]

4. LIVE. Geen doelpunten in eerste helft tussen Charleroi en KV Mechelen (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 21ste speeldag Jupiler Pro League • Stade du Pays de Charleroi • Charleroi pakte 0 op 6 • Mechelen won z'n laatste drie wedstrijden [naar artikel]

5. LIVE. Levert tweede helft op Mambourg wel doelpunten op? (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE. Felle start, maar nog geen doelpunten in Charleroi-Eupen (17/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Laatste speeldag Jupiler Pro League • Fans bezetten boos het veld • Stade du Pays • Geen play-offs voor Charleroi en Eupen [naar artikel]

7. LIVE. Krijgen we wel een doelpunt in de tweede helft tussen Charleroi en STVV? (05/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Stade du Pays • Charleroi is teruggezakt naar plek 11, STVV is 15de [naar artikel]

8. LIVE. Krijgen we wel een doelpunt te zien in de tweede helft tussen Charleroi en STVV? (05/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE CHARLEROI-RWDM. Vallen er doelpunten in de tweede helft? (06/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi en RWDM openen de 10de speeldag van de Jupiler Pro League. Pakt de ploeg van Felice Mazzu op eigen veld een broodnodige driepunter? [naar artikel]

10. Eupen verdiende meer na dominante eerste helft, maar krijgt deksel stevig op de neus van efficiënt Charleroi (19/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

0-3 aan de rust ? Volledig tegen de gang van het spel in, maar vermits alleen de doelpunten tellen… Charleroi heeft met de nodige moeite, maar toch met ruime cijfers gewonnen van Eupen. Shamar Nicholson maakte een hattrick. [naar artikel]

11. Eupen kan na 0 op 18 nog eens winnen en wipt over onmondig Charleroi (28/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

KAS Eupen dreigde een helft lang te verzuipen tegen Charleroi, maar werd geholpen door de VAR toen de Zebra’s toch scoorden en sloeg zelf toe op slag van rusten. In een sterke tweede helft verdubbelden de Panda’s die voorsprong snel en hielden daarna met hangen en wurgen stand. Door de zege van Eupen komt een eind aan de lange reeks van zes nederlagen en kunnen ze aan de Kehrweg herademen. Charleroi is, één week na de sensationele winst tegen kampioen Antwerp, terug bij af. [naar artikel]

12. Puntenverlies voor Charleroi bij Eupen na blunder Penneteau (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Geen winnaar in het Waalse treffen tussen Charleroi en Eupen. Fall zette de tweede in de Jupiler Pro League op weg met een vroege voorsprong, maar... [naar artikel]

13. LIVE. Krijgen we na de pauze wel doelpunten? Eerste helft lag ruim 10 minuten stil door wangedrag Charleroi-fans (12/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Stade du Pays • Charleroi-KV Mechelen [naar artikel]

14. Eupen kan na 0 op 18 nog eens winnen en wipt over onmondig Charleroi, Mazzu: “We hebben verdedigd als kinderen” (28/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

15. LIVE: Voorzichtige start in Charleroi - Eupen (0-0) (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Christof Dierick Stadion: Stade du Pays de Charleroi Kan Eupen rode lantaarn doorgeven aan Oostende? Nadert Charleroi opnieuw tot op één punt... [naar artikel]

16. LIVE: Rusten bij gelijke stand in Charleroi - Eupen (1-1) (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

17. LIVE: Rusten met gelijke stand in Charleroi - Eupen (1-1) (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

18. LIVE: Wachten op eerste kans in Charleroi - Eupen (0-0) (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

19. LIVE: Herbeleef hoe Club Brugge na betere tweede helft nog een punt uit de brand sleepte tegen Eupen (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Visser Stadion: Kehrwegstadion  Eupen zit in vieze papieren na zeges Mechelen en Kortrijk Club Brugge kan verder uitlopen na gelijkspel Charleroi [naar artikel]

20. LIVE (18u). Charleroi verdedigt tegen Eupen haar tweede plek (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 22ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Kehrweg • Charleroi wil tegen Eupen zijn tweede plek behouden [naar artikel]

21. LIVE. Charleroi verdedigt tegen Eupen haar tweede plek (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

22. LIVE: Charleroi of Eupen, wie schenkt zichzelf wat ademruimte? (31/01/2024 - Sporza)

Charleroi en Eupen hebben allebei 21 punten en staan respectievelijk 13e en 12e, gevolgd door nummer 14 RWDM, ook 21 punten. Waar Eupen 6 op 6 haalde tegen RWDM en Antwerp, ging Charleroi 2 keer onderuit met 4-1 op Antwerp en tegen Club Brugge. In oktober won Eupen de heenwedstrijd met 2-0. Volg de partij hier vanaf 18.45 uur. [naar artikel]

23. LIVE UNION-EUPEN. Komt Union nog in de problemen in de tweede helft? (20/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Koploper Union lijkt bij de rust z'n schaapjes al op het droge te hebben tegen Eupen. Komen de Brusselaars nog in de problemen? Volg de tweede helft op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

24. LIVE. Tweede helft Charleroi-Gent van start: krijgen we nog iéts te zien? (22/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 23ste speeldag • Aftrap: 20u45 • Stade du Pays de Charleroi • AA Gent en Charleroi hebben beiden 35 punten [naar artikel]

25. LIVE: Dabbagh zet Charleroi helemaal op weg naar het behoud bij Eupen (26/04/2024 - Sporza)

Eupen trapt vanavond tegen Charleroi een nieuwe speeldag op gang. En het kan meteen een belangrijke zijn: bij winst trakteren de Carolo's zichzelf ook volgend jaar op eersteklassevoetbal. Eupen heeft dan weer de punten broodnodig om uitzicht te houden op de barrageplaats. Volg live alle actie hier vanaf 20.45u. [naar artikel]