LIVE. Tweede helft Charleroi-Gent van start: krijgen we nog iéts te zien?

22/01/2022 - 21:55
"• 23ste speeldag • Aftrap: 20u45 • Stade du Pays de Charleroi • AA Gent en Charleroi hebben beiden 35 punten"

1. LIVE. Krijgen we wel een doelpunt te zien in de tweede helft tussen Charleroi en STVV? (05/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Stade du Pays • Charleroi is teruggezakt naar plek 11, STVV is 15de [naar artikel]

2. LIVE: Gent laat het openingsdoelpunt liggen, tweede helft is voorlopig niet om aan te zien (0-0) (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Laforge Stadion: Sclessin Gent won vijf laatste competitiewedstrijden Herpakt Standard zich na één op zes? [naar artikel]

3. LIVE. Geen goals in eerste helft, AA Gent herstelde zich van matige start (28/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Charleroi - AA Gent • 1ste speeldag Jupiler Pro League • Stade du Pays de Charleroi • Aftrap: 18 uur [naar artikel]

4. LIVE. Charleroi doet zich tekort na kansrijke eerste helft, weinig dreiging van Gent (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Croky Cup • Aftrap: 18u • Ghelamco Arena • AA Gent of Charleroi in kwartfinales? [naar artikel]

5. LIVE. Krijgen we wel een doelpunt in de tweede helft tussen Charleroi en STVV? (05/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE. Buffalo’s en Carolo’s beginnen aan tweede helft, nu wel treffers? (28/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE CHARLEROI-AA GENT. AA Gent lijkt naar zege te cruisen tegen zwarte beest Charleroi (05/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi en AA Gent sluiten de dertiende speeldag in de Jupiler Pro League af. Nemen de Buffalo’s de drie punten mee naar Gent? Volg het hieronder LIVE. [naar artikel]

8. KIJK LIVE. Tweede helft afgetrapt: wat doen Club en Beerschot na rust? (1-1) (08/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Over exact één maand start Club Brugge de Jupiler Pro League tegen Charleroi. Blauw-zwart draait deze maand warm met verschillende oefenduels.... [naar artikel]

9. VIDEO: Sterke tweede helft levert Charleroi drie punten op (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi heeft vanavond met 0-2 gewonnen op het veld van Waasland-Beveren. De eerste helft was niet om aan te zien, maar na de pauze was het langs... [naar artikel]

10. LIVE. Charleroi groeit, Club moet zich herpakken na slordige start van tweede helft (10/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

11. LIVE. Waasland-Beveren leidt, Charleroi heeft werk voor de boeg in de tweede helft (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 18u, Mambourg • 23ste speeldag Jupiler Pro League • Ref: Kevin Van Damme • Carolo’s tellen één puntje minder dan AA Gent en Anderlecht [naar artikel]

12. LIVE. Komen Charleroi en Cercle in de tweede helft wel tot scoren? (31/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Charleroi heeft 1 op 9 • Aftrap: 18u30 • Stade du Pays de Charleroi [naar artikel]

13. LIVE. AA Gent wil doelpuntenfestival herhalen in Charleroi, wie maakt beste start? (28/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

14. LIVE. Charleroi en Cercle gaan rusten met brilscore, wél goals in tweede helft? (31/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

15. LIVE: De Sart zet oppermachtig Gent met strafschop op dubbele voorsprong in Charleroi (05/11/2023 - Sporza)

In het Stade du Pays de Charleroi sluiten de thuisploeg en KAA Gent de 13e speeldag af. Voor eigen volk won Charleroi zijn laatste drie wedstrijden. Maken ze tegen AA Gent het klavertje vier vol? Volg live op deze pagina. [naar artikel]

16. LIVE CHARLEROI-AA GENT. AA Gent dringt aan na openingsgoal Tissoudali (05/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

17. LIVE: Gaat Gent met 3 punten aan de haal in Charleroi of herpakken de Zebra's zich? (05/11/2023 - Sporza)

18. LIVE: Tissoudali straft foutje in verdediging van Charleroi af en zet Gent vroeg op voorsprong (05/11/2023 - Sporza)

19. LIVE: Eupen met gevleide voorsprong, wat kan Charleroi in tweede helft? (28/10/2023 - Sporza)

Charleroi en Felice Mazzu lijken na een moeizame start van het seizoen weer op de goede weg. Kan Charleroi de goede lijn doortrekken op bezoek bij Eupen? De thuisploeg snakt naar een overwinning na een reeks van 6 nederlagen op een rij. Kan de ploeg van trainer Florian Kohfeldt vanavond het tij keren? Volg de match op deze pagina op de voet. [naar artikel]

20. LIVEBLOG CHARLEROI-EUPEN. Krijgen we nog goals te zien in de tweede helft? (31/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na twee zware nederlagen tegen Antwerp en Club krijgt Charleroi degradatieconcurrent Eupen over de vloer. Wie trekt aan het langste eind in de kelderkraker? Volg de wedstrijd in onze liveblog! [naar artikel]

21. LIVE: Kan Charleroi scheve situatie nog rechtzetten in tweede helft? (1-0) (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Scheidsrechter: Alexandre Boucaut Stadion: Daknam Kan Charleroi tweede plaats behouden? Komt Lokeren onderin weg?   [naar artikel]

22. LIVE: Tweede helft afgetrapt in Standard-Gent (0-0) (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVE (20u30): Charleroi voor lastige verplaatsing naar Gent (21/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ghelamco Arena (20u30) Ref: Jonathan Lardot Charleroi moet winnen om in spoor van leider club te blijven AA Gent won slechts één van vijf laatste... [naar artikel]

24. LIVE KROATIË-SPANJE. Krijgen we in de tweede helft wél doelpunten te zien? (18/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Spanje en Italië spelen vanavond in Rotterdam de finale van de Nations League. De wedstrijd is live te bekijken bij VTM of te volgen op deze pagina! [naar artikel]

25. Sterke tweede helft houdt Genkse Europese hoop levend (10/05/2022 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk kan ook zondag tegen AA Gent nog blijven strijden voor zijn laatste kans(je) op Europees voetbal. Dankzij een sterke tweede helft tegen Charleroi (3-2) pakt Racing 10 op 12 in play-off 2, maar heeft het nog steeds een 6 op 6 en een Gentse uitschuiver tegen Charleroi nodig om play-off 2 te winnen. [naar artikel]