Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

KIJK. Beelden tonen hoe Oekraïne in 3 uur tijd 3 Russische tanks en 10 andere gevechtsvoertuigen vernietigt: Russen in alle staten

01/02/2024 - 11:20
"Het Oekraïense leger is erin geslaagd om bij een Russische aanval drie tanks en tien andere gevechtsvoertuigen van de Russische bezetter uit te schakelen. Dat gebeurde in amper drie uur tijd. Russische oorlogsbloggers zijn in shock."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. KIJK. Beelden tonen hoe Oekraïne in 3 uur tijd 3 Russische tanks en 10 andere gevechtsvoertuigen vernietigt: Russen in alle staten (01/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het Oekraïense leger is erin geslaagd om bij een Russische aanval drie tanks en tien andere gevechtsvoertuigen van de Russische bezetter uit te schakelen. Dat gebeurde in amper drie uur tijd. Russische oorlogsbloggers zijn in shock. [naar artikel]


2. Colonne van Russische gevechtsvoertuigen passeren dicht bij CNN-journalist tijdens uitzending (28/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

CNN-journalist Fred Pleitgen brengt live verslag uit over de Russische invasie. Tijdens de uitzending wordt de man verrast door een colonne aan Russische tanks. Fred neemt even de tijd om te kijken en legt vervolgens aan de kijkers uit welke tanks we te zien krijgen. De Russische gevechtsvoertuigen zijn op weg naar de frontlinie in Charkiv, Oekraïne. [naar artikel]


3. Live - VS overwegen Bradley-gevechtsvoertuigen naar Oekraïne te sturen • Oekraïne meldt 810 omgekomen Russische militairen in dag tijd (05/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Groen licht voor aankoop nieuwe gevechtsvoertuigen (22/06/2017 - De Standaard)

De federale ministerraad heeft vrijdag toestemming gegeven voor de aankoop van meer dan vierhonderd gevechtsvoertuigen voor het Belgische leger. Volgens Minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) gaat het om de belangrijkste investering voor de landmacht uit de strategische visie van de minister. [naar artikel]


5. Ministerraad zet aankoop nieuwe gevechtsvoertuigen in gang (22/06/2017 - Knack)

De federale ministerraad heeft donderdag het licht op groen gezet voor de aankoop van meer dan vierhonderd gevechtsvoertuigen voor het Belgische leger. Volgens Minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) gaat het om de belangrijkste investering voor de landmacht uit de strategische visie van de minister. [naar artikel]


6. Door de lucht met de Amerikanen, over land met de Fransen: regering investeert in Franse gevechtsvoertuigen (25/10/2018 - VRT NWS)

Nu de regering koos voor de Amerikaanse F-35, blijven de andere Europese kandidaten links liggen. Ook de Franse Rafale viel af in de procedure om de F-16 te vervangen. De regering compenseert dat met 1,6 miljard euro investeringen in een partnerschap met de Fransen voor de landmacht.  [naar artikel]


7. Live - Macron belooft Zelensky gevechtsvoertuigen • Oekraïense inlichtingenchef verwacht aanvallen steeds dieper in Rusland (04/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Opnieuw tientallen Russen gedood of gewond geraakt, beweert Oekraïne • Macron belooft Zelensky Franse gevechtsvoertuigen (04/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - VS overwegen Bradley-gevechtsvoertuigen naar Oekraïne te sturen • Zelensky blij met lichte gevechtstanks uit Frankrijk (05/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Live - VS overwegen Bradley-gevechtsvoertuigen naar Oekraïne te sturen • Zelensky blij met lichte gevechtstanks uit Frankrijk: ‘Duidelijk signaal’ (05/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!