Sporza

LIVE: Knoopt Anderlecht weer aan met de zege of kruipt KAA Gent uit het dal?

04/02/2024 - 18:40
"Met een magere 1 op 9 en de bekeruitschakeling heeft KAA Gent zijn start van 2024 helemaal gemist. Kan het in de topper tegen Anderlecht opnieuw de rug rechten?"

1. LIVE: Knoopt Anderlecht weer aan met de zege of kruipt KAA Gent uit het dal? (04/02/2024 - Sporza)

Met een magere 1 op 9 en de bekeruitschakeling heeft KAA Gent zijn start van 2024 helemaal gemist. Kan het in de topper tegen Anderlecht opnieuw de rug rechten? [naar artikel]

2. LIVE. Knoopt KRC Genk weer aan met de overwinning in topper tegen Anderlecht? (16/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Na de nederlaag op Sclessin, wacht KRC Genk opnieuw een topper. Zondagmiddag komt Anderlecht over de vloer. Bij een nederlaag tegen paars-wit, krijgt Union later op de avond de kans om de leidersplaats over te nemen. Volg de wedstrijd hier live vanaf 13.30 uur. [naar artikel]

3. LIVE: Knoopt Anderlecht tegen de buren van OHL weer aan met de overwinning? (28/10/2023 - Sporza)

OH Leuven zit na het ontslag van Marc Brys nog zonder hoofdcoach, maar onder assistent Eddy Vanhemel werd vorige week met 4-0 gewonnen van STVV. Trekt OHL die lijn door tegen Anderlecht? Paars-wit kan tot op één punt van leider Union komen. Volg de match hier mee op de voet. [naar artikel]

4. Jupiler Pro League – Anderlecht knoopt tegen Lokeren weer aan met de zege (08/09/2017 - Metro)

Anderlecht heeft vrijdagavond de openingswedstrijd van de zesde speeldag in de Jupiler Pro League in het eigen Constant Vanden Stockstadion met 3-2 gewonnen van Sporting Lokeren. De landskampioen zette een 1-2 achterstand bij de rust in de tweede helft nog om in een 3-2 overwinning en boekte zo zijn eerste competitiezege sinds de tweede speeldag. […] [naar artikel]

5. Anderlecht knoopt tegen Lokeren weer aan met de zege (08/09/2017 - Gazet van Antwerpen)

Anderlecht is er op de zesde speeldag in de Jupiler Pro League dan toch in geslaagd om nog eens winnen. Tegen Lokeren kwam de thuisploeg in een hectische aanvangsfase op voorsprong maar Lokeren kwam nog voor rust verdiend op voorsprong. Op wilskracht behaalden de Brusselaars echter hun tweede zege van het seizoen na doelpunten van Onyekuru en Teodorczyk, die laatste scoorde pas de 3-2 in de 88e minuut. Na een 8 op 18 is het vel van coach Weiler dan toch weer (even?) gered. [naar artikel]

6. LIVE (14u30). Knoopt Anderlecht na domper tegen Gent aan met overwinning tegen Cercle? (03/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 14de speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 14u30 • Lotto Park • Anderlecht neemt het op tegen de hekkensluiter [naar artikel]

7. LIVE (21u). Knoopt Anderlecht tegen KV Kortrijk opnieuw aan met de zege? (18/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Negende speeldag JPL • Aftrap: 21u • Lotto Park • Anderlecht pakte 1 op 12, Kortrijk heeft zeven punten [naar artikel]

8. LIVE. Knoopt Anderlecht tegen KV Kortrijk opnieuw aan met de zege? (18/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE. Knoopt Antwerp weer aan met een zege na nederlaag tegen STVV? (09/12/2018 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp staat nog steeds op de derde plaats, maar na een 1 op 6 wil het vanmiddag toch weer aanknopen met een overwinning. The Great Old gaat op bezoek bij Cercle Brugge, dat intussen is opgeklommen tot de tiende stek in het klassement. Blijft Antwerp in het spoor van Genk en Club Brugge? Of moet het bovenin de rol lossen? Volg het hier LIVE vanaf 14u30! [naar artikel]