Sporza

07/02/2024 - 20:10
"Toen waren er nog 4 landen over. Vanavond staan de halve finales op de Afrika Cup op het programma. In de eerste halve finale neemt Nigeria het op tegen het Zuid-Afrika van Hugo Broos. Volg de wedstrijd hier op de voet vanaf 18 uur."

1. LIVE: Verlengingen! Broos vol ongeloof nadat Zuid-Afrika in 96e minuut dé kans op 1-2 mist (07/02/2024 - Sporza)

Toen waren er nog 4 landen over. Vanavond staan de halve finales op de Afrika Cup op het programma. In de eerste halve finale neemt Nigeria het op tegen het Zuid-Afrika van Hugo Broos. Volg de wedstrijd hier op de voet vanaf 18 uur. [naar artikel]

2. LIVEBLOG NIGERIA-ZUID-AFRIKA. Verlengingen na sensationeel slot! Broos langszij met Zuid-Afrika, stoot hij door naar de finale? (07/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Bereikt Hugo Broos met Zuid-Afrika de finale van de Afrika Cup? Dan moet hij voorbij Nigeria, een topland. Maar Broos gelooft in een nieuwe stunt: “De favoriet wint niet altijd.” Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. Mee in één minuut: ongeloof na familiedrama, dan toch coalitie in Ninove en lekte Trump geheime info? (27/12/2018 - Het Nieuwsblad)

Hebt u een minuutje? Met dit handige overzicht bent u in 60 seconden helemaal mee met het nieuws van de dag. [naar artikel]

4. Blooper van het jaar in de Premier League: panenka in 98ste minuut gaat volledig de mist in, tot ongeloof van Aster Nzeyimana (08/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Ademola Lookman gaat de wereld rond. De speler van Fulham mocht in de 98ste minuut in de wedstrijd tegen West Ham een penalty trappen bij een 1-0-achterstand. Gewoon hard tegen de netten knallen, dacht iedereen. Maar niet Lookman. Die wilde het mooi doen en uitpakken met een panenka, maar die ging volledig de mist in. Auwtch! [naar artikel]

5. Broos wint de Afrika Cup met Kameroen na goal in 88e minuut (05/02/2017 - Sporza)

Kameroen heeft voor de vijfde keer in zijn geschiedenis de Afrika Cup gewonnen. Twee invallers bogen na de rust een achterstand om tegen Egypte. [naar artikel]

6. MULTILIVE: Ingevallen Mertens bevrijdt Napoli met assist - Origi op weg naar zege - verlengingen bij City na gelijkmaker in minuut 97(!) (19/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag staan er over onze landsgrenzen enkele interessante bekerduels op het menu. Om 20u45 krijgen we het eerste luik van de kwartfinales van de... [naar artikel]

7. LIVE. Standard moet dan toch nog verlengingen spelen in Kortrijk, Selemani maakte gelijk in minuut 92 (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste finales Croky Cup • Aftrap: 20u45 • Guldensporenstadion • Kortrijk en Standard klopten in de vorige ronde respectievelijk Lommel en Seraing [naar artikel]

8. Staatsgreep via WhatsApp: herbeleef de mislukte coup in Turkije minuut per minuut (26/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

"We hebben vier mensen neergeschoten, alles oké hier." We lezen mee met de coupplegers die WhatsApp tijdens de staatsgreep in Turkije gebruikten [naar artikel]

9. Laundry Day 2016: Volg hier van minuut tot minuut (03/09/2016 - Gazet van Antwerpen)

Op het domein MIddenvijver in Antwerpen vindt vandaag het festival Laundry Day plaats. Op twaalf podia komt het beste van de dancemuziek en aanverwante genres aan bod. Meer dan ooit schenkt Laundry Day, de traditionele afsluiter van het Antwerpse festivalseizoen, aandacht aan randanimatie en lifestyle. Volg hier straks het festival van minuut tot minuut! [naar artikel]

10. Tijdlijn. De aanslagen in Brussel van minuut tot minuut (22/09/2016 - De Standaard)

Om acht uur wordt er een luide knal gehoord op Brussels Airport, minder dan twee uur later wordt een explosie gemeld in het metrostation Maalbeek. Een overzicht van de feiten. [naar artikel]