Sporza

07/02/2024 - 20:50
"Toen waren er nog 4 landen over. Vanavond staan de halve finales op de Afrika Cup op het programma. In de eerste halve finale neemt Nigeria het op tegen het Zuid-Afrika van Hugo Broos. Volg de wedstrijd hier op de voet vanaf 18 uur."

1. LIVE: Strafschoppen! Zuid-Afrika overleeft uitputtingsslag in verlengingen tegen Nigeria (07/02/2024 - Sporza)

Toen waren er nog 4 landen over. Vanavond staan de halve finales op de Afrika Cup op het programma. In de eerste halve finale neemt Nigeria het op tegen het Zuid-Afrika van Hugo Broos. Volg de wedstrijd hier op de voet vanaf 18 uur. [naar artikel]

2. Dit EK is een uitputtingsslag. En nu krijgen we verlengingen (27/06/2021 - De Morgen)

Frederik De Backer ziet wat u niet ziet tijdens het EK. Vandaag: verlengingen. [naar artikel]

3. Tienkoppig Ajax na verlengingen voorbij Schalke, Lyon door na strafschoppen (21/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ajax heeft in de kwartfinales ei zo na een 2-0 voorsprong uit de heenmatch te grabbel gegooid tegen Schalke 04. De Duitsers scoorden vroeg in de [naar artikel]

4. LIVE CROKY CUP. Op naar strafschoppen? Union en Genk houden elkaar (voorlopig) ook in verlengingen in evenwicht (19/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen en KV Oostende hebben zich geplaatst voor de halve finale van de Croky Cup. Malinwa won eenvoudig tegen KV Kortrijk (3-0), Oostende... [naar artikel]

5. Milan door het oog van de naald tegen Rio Ave na verlengingen en 24 (!) strafschoppen (02/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

AC Milan heeft zich met zeer veel moeite geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. De Rossoneri hadden strafschoppen nodig tegen het... [naar artikel]

6. Standard na verlengingen en strafschoppen voorbij Kortrijk naar kwartfinale Croky Cup (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Na Cercle heeft ook Standard zich geplaatst voor de kwartfinales van de Croky Cup. De Rouches hadden op de schaatsbaan in Kortrijk verlengingen en strafschoppen nodig, maar klaarden uiteindelijk toch de klus. [naar artikel]

7. LIVE. Verlengingen! Spanje verbrandde zich en krijgt halfuur om strafschoppen te vermijden (02/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Krestovsky-stadion • Ref: Michael Oliver (ENG) • Zwitserland schakelde Frankrijk uit, Spanje had verlengingen nodig tegen Kroatië • De winnaar speelt tegen de winnaar uit België-Italië [naar artikel]

8. Eintracht Frankfurt wint Europa League na verlengingen en strafschoppen, Aaron Ramsey antiheld bij Rangers (19/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Eintracht Frankfurt heeft de Europa League 2021-2022 gewonnen. De Duitsers haalden het in een razend spannende finale na verlengingen en strafschoppen van het Schotse Rangers FC. Joe Aribo opende in minuut 57 de score voor Rangers, dik tien minuten later zette Frankfurt-spits Rafael Borré de bordjes weer gelijk. Na 90 minuten en na 120 minuten stond het nog steeds 1-1, we kregen strafschoppen. Beide ploegen bleven foutloos, tot invaller Aaron Ramsey de vierde penalty voor Rangers miste. Frankfurt bleef scoren en Borré trapte de beslissende strafschop tegen de touwen. [naar artikel]

9. LIVE EUROPA LEAGUE-FINALE. Strafschoppen! Sevilla en AS Roma scoren niet in verlengingen, beslissing valt vanop de stip (31/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Sevilla en AS Roma spelen in Boedapest de finale van de Europa League. De Spanjaarden kunnen de trofee voor een zevende keer winnen, bij Roma aast José Mourinho op een zoveelste beker uit zijn trainerscarrière. Na 120 minuten stond er 1-1 op het bord, strafschoppen moeten de beslissing brengen. Volg de finale in onderstaande liveblog. [naar artikel]

10. LIVE DEMIRSPOR-GENK. Turken slepen zich naar strafschoppen, wat kan Genk nog in absolute slotfase van verlengingen? (31/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk nam vorige week een optie op de groepsfase van de Conference League door met 2-1 te winnen van het Turkse Adana Demirspor. Trekken de Limburgers de kwalificatie over de streep in het hol van de leeuw? Volg het in onze liveblog! [naar artikel]