11/02/2024 - 09:30
"In een geanimeerde partij was het in de eerste helft vaak net niet voor de thuisploeg om de score te openen. Na de pauze stond het vizier niet op scherp bij Dieme, Poell, Orye en Gölpek om het openingsdoelpunt te maken. Maar aan de overzijde stonden Dieme en Vos op de juiste plaats om een Beerschotse bal van de lijn te keren. Wellen leek zichzelf in de voet te schieten als in de laatste minuut van de blessuretijd de bal op de penaltystip ging, maar doelman Schevenels stopte de elfmeter met een beenveeg en pakte een punt voor Wellen. (gesi)"

1. Wellen pakt punt tegen Beerschot dankzij doelman Schevenels, die penalty stopt in minuut 95 (11/02/2024 - Het Belang van Limburg)

In een geanimeerde partij was het in de eerste helft vaak net niet voor de thuisploeg om de score te openen. Na de pauze stond het vizier niet op scherp bij Dieme, Poell, Orye en Gölpek om het openingsdoelpunt te maken. Maar aan de overzijde stonden Dieme en Vos op de juiste plaats om een Beerschotse bal van de lijn te keren. Wellen leek zichzelf in de voet te schieten als in de laatste minuut van de blessuretijd de bal op de penaltystip ging, maar doelman Schevenels stopte de elfmeter met een beenveeg en pakte een punt voor Wellen. (gesi) [naar artikel]

2. Veldspeler Winkels in doel voor Wellen na rood voor doelman Schevenels (06/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Drie gouden punten voor Beringen maar alle aandacht ging naar de uitsluiting van doelman Marten Schevenels na twintig minuten. Omdat er geen tweede doelman op de bank zat, moest Barend Winkels in doel gaan staan bij Wellen. [naar artikel]

3. Gevers en Schevenels dan toch niet naar Koppenbergcross (30/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Dankzij het zij-aan-zij-project mochten Lies’l Schevenels (16, Lummen) en Hanne Gevers (16, Heusden-Zolder) zaterdag normaal bij de profs deelnemen aan de veldrit op de Koppenberg, maar de verstrengde coronaregels steken daar een stokje voor. [naar artikel]

4. Marten Schevenels op z’n 23ste nummer één bij Wellen: “Mooie leeftijd om te beginnen” (09/09/2022 - Het Belang van Limburg)

KVK Wellen-Pelt. Dat is dit weekend het Limburgse onderonsje in derde afdeling VV B. Bij de thuisploeg is Marten Schevenels op z’n 23ste (eindelijk) numero uno. De doelman kreeg jeugdopleidingen bij STVV en KRC Genk, zat vier seizoenen als doublure op de bank bij THES en grijpt dit seizoen zijn kans bij KVK. [naar artikel]

5. Hoe Marten Schevenels (KVK Wellen) zeven kilo kwijtgeraakte: “Ik voel me goed in mijn vel” (18/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Marten Schevenels staat letterlijk en figuurlijk op scherp. De doelman van KVK Wellen viel in het tussenseizoen zeven kilo af en zorgde er met enkele secure tussenkomsten voor dat KVK twee rondes overleefde in de Croky Cup. Drie op een rij kan, maar dan moet blauw-geel zondag (16u) voorbij Monceau. [naar artikel]

6. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

7. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

8. Charleroi is dankzij twee penalty’s Beerschot Wilrijk de baas (22/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi doet mee voor de prijzen in play-off 2B. De ploeg van Felice Mazzu won zijn vijfde partij al bij al makkelijk van Beerschot Wilrijk.... [naar artikel]

9. VIDEO. Charleroi is dankzij twee penalty’s Beerschot Wilrijk de baas (22/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Dankzij een droge 4-0 zege tegen Beerschot-Wilrijk doet Charleroi weer helemaal mee voor winst in groep A van Play-off 2. De Carolo’s naderen tot... [naar artikel]

10. Vreven zaterdag tegen ex-club Beerschot: “Hoezo, Vreven tegen Beerschot? Het is Lókeren dat tegen Beerschot speelt” (21/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Daar is Stijn Vreven weer. Een goede maand na zijn ontslag bij Beerschot werd de 46-jarige coach gisteren officieel voorgesteld bij concurrent Lokeren. De Limburger debuteert zaterdag uitgerekend op het veld van zijn voormalige club. “Ik heb mijn ontslag bij Beerschot inmiddels wel een plaats kunnen geven.” [naar artikel]