Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Zelenski over dood Navalny: “Overduidelijk vermoord door Poetin”

16/02/2024 - 16:10
"Het regent reacties op de dood van Aleksej Navalny. Velen halen fel uit naar het regime van de Russische president Vladimir Poetin."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zelenski over dood Navalny: “Overduidelijk vermoord door Poetin” (16/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Het regent reacties op de dood van Aleksej Navalny. Velen halen fel uit naar het regime van de Russische president Vladimir Poetin. [naar artikel]


2. Weduwe Navalny geeft voor het eerst sinds zijn dood interview: “Ik ga tegen Poetin vechten. Poetin is mijn vijand. Hij heeft mijn man vermoord” (17/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

De weduwe van Poetincriticus Aleksej Navalny (47) heeft voor het eerst sinds de dood van haar man in een Russische strafkolonie een interview gegeven. Daarin vertelde Joelia Navalnaja (47) over het moment dat ze haar echtgenoot voor het laatst zag, hoe ze het nieuws van zijn overlijden vernam en hoe ze tot het besluit kwam om zijn strijd verder te zetten. [naar artikel]


3. Wereldleiders wijzen naar Rusland na dood Navalny, Oekraïens president Zelenski: "Poetin heeft hem gedood" (16/02/2024 - VRT NWS)

Onder meer de VS, Duitsland en Oekraïne wijzen met beschuldigende vinger naar het Russische regime na de dood van oppositieleider Aleksej Navalny. "Poetin heeft hem gedood", klinkt het bij de Oekraïense president Volodimir Zelenski. "Rusland is verantwoordelijk", zegt ook de Amerikaanse Buitenlandminister Antony Blinken. Andere regeringsleiders, onder wie ook onze premier Alexander De Croo, roemen vooral de strijd die de Russische opposant voerde voor democratie en mensenrechten. [naar artikel]


4. Poetin: “Overduidelijk dat Oekraïne Russisch vliegtuig heeft neergeschoten” (26/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Voor de Russische president Vladimir Poetin is het duidelijk dat het Il-76 militaire transportvliegtuig dat woensdag neerstortte in het grensgebied tussen Rusland en Oekraïne, werd neergeschoten door Oekraïense troepen. Dat heeft hij vrijdag gezegd. [naar artikel]


5. ▶ Live - Navalny volgde gisteren nog via videoverbinding zitting rechtbank • Vrouw Navalny: ‘Poetin zal niet ongestraft blijven’ (16/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Biden reageert op dood Navalny: ‘Poetin is verantwoordelijk’ • Russen herdenken Navalny, Kremlin waarschuwt niet te betogen (16/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Kremlin-criticus Navalny: “Beulen van Poetin hebben man vermoord omdat hij zelfde familienaam had als ik” (19/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Alexei Navalny heeft zijn beklag gedaan over het doodschieten van een Oekraïense naamgenoot. De Russische invasietroepen hebben volgens hem in Boetsja een 60-jarige man om het leven gebracht omdat die toevallig ook Navalny heette. De Kremlin-criticus zit een jarenlange gevangenisstraf uit in Rusland. [naar artikel]


8. Live - Laatste deel van Avdiivka nu ook in handen van Russische leger • Weduwe Navalny: ‘Poetin heeft mijn man vermoord’ (19/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Avdiivka volledig in handen van Russische leger • Weduwe van Navalny: ‘Poetin heeft mijn man vermoord’ (19/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


10. “Navalny niet vermoord in opdracht van Poetin”, beweren Amerikaanse inlichtingendiensten (27/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

De Russische oppositieleider Aleksej Navalny (47) zou dan toch niet uitgeschakeld zijn in opdracht van president Vladimir Poetin (71). Dat schrijft de krant ‘The Wall Street Journal’ op basis van de Amerikaanse geheime diensten. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!