Sporza

Twee goals in vier minuten bezorgen Union de overwinning tegen Standard

25/02/2024 - 20:50
"Er zit geen sleet op Union. Drie dagen na de Europese triomf tegen Frankfurt boekte de competitieleider ook een zege tegen Standard. Twee goals in vier minuten voor rust - na goals van Nilsson en Ayensa - waren genoeg voor de drie punten. Ondanks een aansluitingstreffer van Djenepo kwam de leider niet meer in de problemen. De kloof met Anderlecht is zo weer 8 punten, de rest staat zelfs niet meer op de foto."

1. Twee goals in vier minuten bezorgen Union de overwinning tegen Standard (25/02/2024 - Sporza)

Er zit geen sleet op Union. Drie dagen na de Europese triomf tegen Frankfurt boekte de competitieleider ook een zege tegen Standard. Twee goals in vier minuten voor rust - na goals van Nilsson en Ayensa - waren genoeg voor de drie punten. Ondanks een aansluitingstreffer van Djenepo kwam de leider niet meer in de problemen. De kloof met Anderlecht is zo weer 8 punten, de rest staat zelfs niet meer op de foto. [naar artikel]

2. Verschroeiende start met drie goals in negen minuten levert Standard overwinning op tegen onmachtig Antwerp (16/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Antwerp is leider af na een dramatische prestatie tegen Standard. Na nog geen tien minuten stond het al 3-0 na kinderlijk verdedigen, Antwerp kon nadien nooit echt een vuist maken. Dit is een (non-)prestatie die om een uitleg vraagt. [naar artikel]

3. Goals, goals en goals: 8 op 8 voor Lukaku, hattrick voor Morata, weer vijfklapper voor City (en paniek om Courtois) (23/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het tellertje tikt lustig door. In het Engels gebruiken ze de slagzin 'the gift that keeps on giving'. Het geschenk dat je keer op keer een goed [naar artikel]

4. Goals, goals en goals: 8 op 8 voor Lukaku, hattrick voor Morata, vijfklapper voor City (en even paniek om Courtois) (23/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

5. Goals, goals, goals: bekijk alle 28 doelpunten van speeldag 11 in de Jupiler Pro League (23/10/2023 - Sporza)

De 11e speeldag in de Jupiler Pro League heeft ons dit weekend 28 doelpunten geserveerd. Van Union-speler Nilsson op vrijdagavond tot de 4-0 van Mendyl (OHL) tegen STVV: bekijk ze hier allemaal. [naar artikel]

6. Twee goals van Felomina leveren Pelt geen overwinning op:“Liever drie punten dan twee goals” (26/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Esperanza zet de ongeslagen reeks (14 ondertussen) verder na het gelijkspel tegen Witgoor, maar had eigenlijk met niet minder dan drie punten tevreden mogen zijn. Want na één minuut had het al 1-0 moeten zijn. [naar artikel]

7. Zes goals in 45 minuten, maar geen winnaar in duel tussen KV Kortrijk en Standard (15/10/2016 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk en Standard hebben 3-3 gelijkgespeeld op de tiende speeldag van de Jupiler Pro League. Alle zes de doelpunten vielen in een dolle eerste helft. Bekijk de beelden vanaf 23u op Sportwereld.be. [naar artikel]

8. Zulte Waregem slaat keihard toe: 3 goals in 8 minuten tegen Standard (18/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem is met de drie punten gaan lopen op Sclessin. Essevee domineerde in de eerste helft, maar kwam niet tot scoren. Na de pauze leek Standard zich te herpakken, maar net dan sloeg Zulte Waregem keihard toe. Het scoorde drie doelpunten op ach minuten tijd en sloeg Standard zo knock-out. De West-Vlamingen kregen in het slot nog een strafschop, het werd 0-4. [naar artikel]

9. Sprookjesavond op Sclessin: Standard verrijst tegen Anderlecht door drie goals in 9 waanzinnige minuten (22/10/2023 - Sporza)

Een zinderende topper met Standard als grote winnaar. Wie had dat gedacht toen Anderlecht na een klein halfuur op 0-3 leek te komen? Maar een afgekeurde goal van Dreyer schonk de Rouches nog een levenslijn, die ze met beide handen grepen. Standard verrees na rust door drie goals in negen waanzinnige minuten. Een verbijsterd Anderlecht had geen antwoord meer en verliest voor het eerst sinds de openingsspeeldag. [naar artikel]

10. Sprookjesavond op Sclessin: Standard verrijst tegen Anderlecht door 3 goals in 9 waanzinnige minuten (22/10/2023 - Sporza)