Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Zeker 104 Palestijnen gedood en 700 gewond bij Israëlische beschietingen tijdens levering humanitaire hulp in Gaza

29/02/2024 - 16:30
"Nabij Gaza-stad zijn minstens 104 Palestijnen gedood bij beschietingen van het Israëlische leger op mensen die stonden te wachten op hulpkonvooien met humanitaire hulpgoederen. Meer dan 700 anderen raakten gewond. Hamas dreigt ermee de onderhandelingen over een tijdelijk staakt-het-vuren te beëindigen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zeker 104 Palestijnen gedood en 700 gewond bij Israëlische beschietingen tijdens levering humanitaire hulp in Gaza (29/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Nabij Gaza-stad zijn minstens 104 Palestijnen gedood bij beschietingen van het Israëlische leger op mensen die stonden te wachten op hulpkonvooien met humanitaire hulpgoederen. Meer dan 700 anderen raakten gewond. Hamas dreigt ermee de onderhandelingen over een tijdelijk staakt-het-vuren te beëindigen. [naar artikel]


2. Tiental doden bij Israëlische beschietingen van Gaza: barst conflict met Palestijnen opnieuw los? (05/08/2022 - VRT NWS)

Bij Israëlische aanvallen in de Gazastrook zijn volgens bronnen acht tot vijftien doden gevallen. Onder hen zou een commandant van de terreurorganisatie Islamitische Jihad zijn, maar ook een kind. Volgens Israël gaat het om een preventieve aanval om wraakacties van Jihad te verhinderen na de arrestatie van een van hun leiders eerder deze week. Vanavond zouden er vanuit de Gazastrook ook raketten zijn afgevuurd op Israël. [naar artikel]


3. Liveblog Oekraïne-oorlog: veertien humanitaire corridors, beschietingen gaan voort (13/03/2022 - Knack)

Volg hier al onze updates over de Russische invasie in Oekraïne. [naar artikel]


4. Levering humanitaire hulp aan Oost-Ghouta uitgesteld (08/03/2018 - Metro)

De levering van humanitaire hulp aan de Syrische rebellenenclave Oost-Ghouta, is uitgesteld. Normaal zou de humanitaire hup donderdag in de enclave aankomen. De situatie op het terrein laat dat echter niet toe, aldus het Internationaal Comité van het Rode Kruis (ICRC). “Het konvooi van vandaag is uitgesteld”, aldus Ingy Sedky, woordvoerster van het ICRC, een […] [naar artikel]


5. Live - 104 mensen omgekomen bij Israëlische aanval tijdens levering humanitaire hulp (29/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Autoriteiten Gaza: 104 mensen omgekomen bij Israëlische aanval tijdens levering humanitaire hulp (29/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - VS geschokt na dood van meer dan 100 Gazanen bij Israëlische aanval tijdens levering humanitaire hulp (29/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!