Heb je zin om een tafeltje te boeken bij een sterrenrestaurant? Dan lees je best even de kleine lettertjes. Steeds meer topzaken hanteren hoge bedragen voor wie niet komt opdagen of te laat annuleert. Welke annulatietarieven hanteren topzaken als Boury, Zilte en Hof van Cleve? En is er geen manier om er van onder uit te muizen? “Bij annulatie maken wij dubbel verlies en dan zijn we volhardend.” [naar artikel]
Sterrenzaak De Jonkman opende gisteren opnieuw de deuren. Vijf weken nadat een brand heel wat schade had aangericht in het restaurant konden er weer klanten ontvangen worden. “De voorbije weken waren zwaar”, zegt chef Filip Claeys. [naar artikel]
Een restaurant in de Franse stad Bourges kreeg dagenlang ontelbare reservaties te verwerken. De reden? Op de site van Michelin, de organisatie die sterren uitdeelt aan restaurants, had de eenvoudige bistro plots een ster achter haar naam gekregen. [naar artikel]
De juryleden zijn zwaar onder de indruk van het gelakte buikspek van MADAM P. [naar artikel]
Niets zo verleidelijk met dit weer als een fris wijntje op een terras of eens goed doorzakken met een bak bier bij de barbecue. Niet zo voor [naar artikel]
Als je in de Spaanse sterrenzaak Mugaritz in Errenteria naar de dessertkaart vraagt, zie je Noble Rot ertussen staan. Dat gerecht is niet minder dan een beschimmelde appel, vernoemd naar het proces edele rotting dat vooral bekend is in de wijnwereld. [naar artikel]
‘Ik voel me thuis in ’t Fornuis’. Wie dacht dat dit de titel is van de nieuwste voorstelling van het Echt Antwaarps Teater, is eraan voor de moeite. In Antwerpen is realiteit tegenwoordig straffer dan fictie. Met dank aan de lokale politieke hoofdrolspelers. [naar artikel]
Alweer een sterrenrestaurant in ons land dat dichtgaat: topchef Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens laten weten dat ze hun zaak in Zedelgem eind december sluiten. [naar artikel]
Steven Van Snick, chef van de Geraardsbergse sterrenzaak De Verborgen Tuin, verhuist naar de Belselestraat in Waasmunster. “Daar zal ik beter bereikbaar zijn voor mijn klanten en kan ik groeien.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.