07/03/2024 - 20:50
"Romelu Lukaku en Mile Svilar hebben na de heenwedstrijd in de achtste finale van de Europa League hun ticket voor de kwartfinale al bijna beet na een 4-0-zege tegen Brighton. De grootste verrassing van de avond leek vanuit Duitsland te komen, maar Leverkusen kon in extremis de nederlaag afwenden tegen Qarabag."

1. EUROPA LEAGUE. Mile Svilar en scorende Romelu Lukaku pakken uit tegen Brighton, Leverkusen vermijdt in extremis blamage tegen Qarabag (07/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Romelu Lukaku en Mile Svilar hebben na de heenwedstrijd in de achtste finale van de Europa League hun ticket voor de kwartfinale al bijna beet na een 4-0-zege tegen Brighton. De grootste verrassing van de avond leek vanuit Duitsland te komen, maar Leverkusen kon in extremis de nederlaag afwenden tegen Qarabag. [naar artikel]

2. Leverkusen blijft ongeslagen! Duitse kampioen vermijdt nog maar eens nederlaag in toegevoegde tijd (27/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Bayer Leverkusen speelde thuis 2-2 gelijk tegen Stuttgart. Er leek lang een einde te komen aan hun indrukwekkende ongeslagen reeks in de Bundesliga, tot de gelijkmaker viel in de slotseconde. [naar artikel]

3. Leicester vermijdt met dank aan assist Tielemans op de valreep puntenverlies tegen Brighton (06/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Leicester City heeft in de slotfase nieuw puntenverlies in de Premier League kunnen vermijden. De Foxes, met Rode Duivels Youri Tielemans en Timothy Castagne de hele wedstrijd op het veld, wonnen met 1-2 bij Brighton. [naar artikel]

4. Ramos vermijdt in extremis nederlaag waarna Carvajal diep in verlengingen Real 3e Europese Supercup schenkt (09/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Tot en met minuut 93 leek Sergio Ramos de antiheld. Met een domme penaltyfout leek de kapitein aan de basis te liggen van een pijnlijke nederlaag [naar artikel]

5. Man United vermijdt in extremis dure nederlaag tegen Burnley ondanks weergaloze vrije trap van Defour (26/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Bij Burnley weten ze niet wat ze meemaken dit seizoen. De Clarets draaien mee in de subtop van de Premier League en verrasten dinsdag bijna vriend en vijand door de drie punten te pakken op Old Trafford. Steven Defour krulde een vrije trap heerlijk binnen en leek Burnley daardoor de zege te bezorgen tegen Manchester United. Tot Jesse Lingard in de extra tijd de gelijkmaker scoorde: 2-2. [naar artikel]

6. Union vermijdt in extremis thuisnederlaag tegen Westerlo na late gelijkmaker van Nilsson (06/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Union heeft in extremis een nederlaag afgewend tegen Westerlo. Nilsson scoorde in het ultieme slot nadat Foster de bezoekers in de eerste helft op voorsprong had getrapt. Union wipt dankzij het gelijkspel wel over Club Brugge naar de derde plaats. [naar artikel]

7. Union vermijdt in extremis thuisnederlaag tegen Westerlo na late gelijkmaker, Brusselaars springen over Club naar derde plek (06/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Drie dagen na de 0-1-nederlaag tegen Union Berlin heeft Union zondagmiddag de kans gegrepen om over Club Brugge naar de derde plaats te springen. Al had het team van coach Karel Geeraerts wel bloed, zweet en tranen nodig om in eigen stadion een punt uit de brand te slepen tegen Westerlo. Invaller Nilsson maakte pas diep in blessuretijd gelijk. [naar artikel]

8. Fox News vermijdt in extremis miljardenproces over valse verkiezingsclaims (18/04/2023 - De Tijd)

22:57 De conservatieve Amerikaanse nieuwszender Fox News ontloopt een schadevergoeding die in de miljarden kan lopen door op de valreep een schikking te treffen met de fabrikant van stemcomputers Dominion. [naar artikel]

9. EUROPA LEAGUE. Roma slaat zijn slag in heenmatch, Juventus vermijdt in extremis thuisnederlaag in halve finales (11/05/2023 - Het Belang van Limburg)

AS Roma won zijn eerste halve finale in de Europa League tegen Bayer Leverkusen met 1-0 dankzij een doelpunt van Edoardo Bové. Juventus leek met dezelfde score in eigen huis te gaan verliezen van Sevilla, na een goal van Youssef En-Nesyri. Maar Federico Gatti kopte in minuut 97 de 1-1 binnen. [naar artikel]

10. AFRICA CUP. Equatoriaal Guinea houdt Nigeria in bedwang, Egypte vermijdt in extremis blamage tegen Mozambique (14/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Nigeria heeft zondag zijn eerste wedstrijd op de Africa Cup niet kunnen afsluiten met een overwinning. De Nigerianen, die in Ivoorkust als een van de topfavorieten gelden, bleven in het Stade Olympique Alassane Ouattara in Abidjan tegen Equatoriaal Guinea steken op een 1-1 gelijkspel. [naar artikel]