15/03/2024 - 00:10
"Atalanta had aan een efficiënte tweede helft genoeg om zich te kwalificeren voor de kwartfinales van de Europa League. Het ging tegen Sporting CP rusten met een achterstand, maar boog die in enkele minuten tijd om. Nóg spectaculairder was de overwinning van Bayer Leverkusen tegen Qarabag."

1. Atalanta en De Ketelaere knokken zich in tweede helft voorbij Sporting, Leverkusen flikt miraculeuze comeback (15/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Atalanta had aan een efficiënte tweede helft genoeg om zich te kwalificeren voor de kwartfinales van de Europa League. Het ging tegen Sporting CP rusten met een achterstand, maar boog die in enkele minuten tijd om. Nóg spectaculairder was de overwinning van Bayer Leverkusen tegen Qarabag. [naar artikel]

2. LIVEBLOG SPORTING-ATALANTA. De Ketelaere start op de bank, versiert Atalanta gunstige uitgangspositie? (06/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Sporting Lissabon en Atalanta Bergamo trappen de achtste finales van de Europa League op gang. De Ketelaere en Atalanta konden al drie wedstrijden niet meer winnen. Herpakken ze zich in Europa? Volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

3. LIVEBLOG SPORTING-ATALANTA. Bordjes in evenwicht: Scamacca brengt Atalanta, waar De Ketelaere op de bank zit, langszij! (06/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVEBLOG SPORTING-ATALANTA. De Ketelaere valt in slotfase in, kan hij het verschil maken voor Atalanta? (06/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVEBLOG ATALANTA-SPORTING (21u). Kunnen De Ketelaere en Atalanta zich plaatsen voor kwartfinales Europa League? (14/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Atalanta ontvangt Sporting CP voor de achtste finales van de Europa League. Alles is nog mogelijk na de draw in de heenronde. Wat kunnen de Italianen voor eigen publiek? Volg het via onze liveblog! [naar artikel]

6. LIVEBLOG ATALANTA-SPORTING. Beide ploegen houden studieronde, eerste kans voor Atalanta - zonder De Ketelaere (14/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVEBLOG ATALANTA-SPORTING. Wedstrijdbegin zonder veel vuurwerk, beste kansen voor Atalanta - zonder De Ketelaere (14/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVEBLOG ATALANTA-SPORTING. De Ketelaere krijgt nog een halfuur speeltijd bij een 2-1-voorsprong, Atalanta virtueel in kwartfinale (14/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Atalanta ontvangt Sporting CP voor de achtste finales van de Europa League. Alles is nog mogelijk na de draw (1-1) in de heenmatch. Wat kunnen de Italianen voor eigen publiek? Volg het via onze liveblog! [naar artikel]

9. LIVE SPORTING-ATALANTA. De Ketelaere vroeg in tweede helft gewisseld, Sporting heeft aansluiting beet (05/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Atalanta is op weg naar een zege bij Sporting Lissabon in de Europa League. De Italianen leiden met 1-2, Charles De Ketelaere werd kort na de pauze gewisseld. Volg het verder verloop van de match hieronder LIVE. [naar artikel]

10. LIVEBLOG SPORTING-ATALANTA. De Ketelaere ziet Sporting vanop de bank op voorsprong klimmen, Paulinho scoort (06/03/2024 - Het Laatste Nieuws)