De Tijd

Helft cafés overleeft eerste vijf jaar niet

17/05/2017 - 16:14
"16:09 Van de cafés en restaurants die vijf jaar geleden van start gingen, heeft intussen bijna de helft de deuren moeten sluiten."

1. Helft cafés overleeft eerste vijf jaar niet (17/05/2017 - De Tijd)

16:09 Van de cafés en restaurants die vijf jaar geleden van start gingen, heeft intussen bijna de helft de deuren moeten sluiten. [naar artikel]

2. Wie de oorlog overleeft, overleeft ook corona (02/05/2020 - De Tijd)

01:00 75 jaar geleden eindigde de Tweede Wereldoorlog op 8 mei 1945. Nu maandag 4 mei zit de strengste lockdown erop. Tijd en strijd zijn onvergelijkbaar, maar net als toen moeten leven en werk heropstarten... [naar artikel]

3. Ofwel overleeft Hamas, ofwel overleeft Israël (06/12/2023 - Doorbraak)

Het antizionisme van de Vlaamse intelligentsia is een weinig verholen vorm van antisemitisme, vindt voormalig Belgisch ambassadeur in Israël, Mark Geleyn. [naar artikel]

4. LIVE. Lukaku treft de lat na staalharde vrijschop, Shakhtar overleeft eerste helft tegen Inter (27/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• NSK Olimpiyskiy, Kiev (18u55) • Ref: Georgi Kabakov (BUL) • Inter speelde eerder gelijk tegen Gladbach, Shakhtar klopte Real • Scoort Romelu Lukaku in zijn tiende Europese wedstrijd op rij? [naar artikel]

5. (Aanstaande papa?) Carrasco opent score en incasseert smerige fout, Barcelona overleeft met tien tegen Atlético na sprankelende eerste helft (06/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

In een Spaanse topper gekruid door alle ingrediënten won FC Barcelona van Atlético Madrid. Yannick Carrasco opende de score en insinueerde dat zijn vriendin Noémie Happart zwanger is. Barça nam over, swingde bijwijlen en liep uit tot 4-1. Door een rode kaart voor Dani Alves na een smerige fout op Carrasco én de 4-2 werd het nog even bibberen, maar Barça hield stand. [naar artikel]

6. REACTIES. Storck:“Blij met dit punt, niet met eerste helft”, Jukleröd: “Niet op de afspraak in eerste helft” (05/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Genk pakte in Jan Breydel nog maar het eerste uitpuntje van dit jaar. Tegen Cercle Brugge haalde het een 2-0 achterstand op na doelpunten van Bongonda en Heynen. “Dat is toch wel een opsteker”, vindt de Genkse middenvelder Aziz Ouattara. [naar artikel]

7. Standard bekoopt slappe eerste helft in Gent: “Zo een eerste helft wil ik nooit meer zien” (29/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Standard weet weer wat verliezen is. Genekt in Gent door een dramatische eerste helft en twee (!) gemiste strafschoppen van Kanga, twee keer gepakt door Davy Roef. “Onze eerste helft kon niet slechter”, fulmineerde een kwade Carl Hoefkens. [naar artikel]

8. LIVE PER SET. Kwartfinale stapje dichterbij: Goffin overleeft vijf keer na spannende tiebreak en pakt eerste set (08/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Plaatst David Goffin (ATP 23) zich voor het eerst voor de kwartfinale van Wimbledon? Dan moet de Luikenaar voorbij de ervaren Fernando Verdasco,... [naar artikel]

9. Steven Van Gucht: ‘De helft van de mensen die met het vogelgriepvirus besmet raken, overleeft het niet’ (08/03/2023 - Humo)

10. Helft van patiënten met lichte vorm van hartfalen overleeft geen tien jaar: nieuwe techniek geeft hoop (16/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Goed nieuws voor wie aan hartfalen lijdt: de chronische en ongeneeslijke ziekte waarbij je hart niet meer voldoende zuurstofrijk bloed naar je spieren en organen pompt. Bij drie patiënten met hartfalen brachten cardiologen van het ZAS Hartcentrum stents aan in de longslagaders, waardoor de levenskwaliteit en het inspanningsvermogen aanzienlijk stijgt. Wat houdt de ingreep precies in? [naar artikel]