Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

OVERZICHT. Moskou werd afgelopen 25 jaar al zeker zeven keer opgeschrikt door terreurgeweld

23/03/2024 - 09:10
"Gisteren pleegden aanhangers van Islamitische Staat een terreuraanval op een concertzaal in Moskou. Daarbij vielen zeker 60 doden. Het is intussen de zevende keer in 25 jaar tijd dat de Russische hoofdstad het doelwit van terreurgeweld is. In een luchthaven, een metro en op een festival: sinds 1999 kwamen er al honderden Russen om het leven bij verschillende aanslagen. Een overzicht."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. OVERZICHT. Moskou werd afgelopen 25 jaar al zeker zeven keer opgeschrikt door terreurgeweld (23/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Gisteren pleegden aanhangers van Islamitische Staat een terreuraanval op een concertzaal in Moskou. Daarbij vielen zeker 60 doden. Het is intussen de zevende keer in 25 jaar tijd dat de Russische hoofdstad het doelwit van terreurgeweld is. In een luchthaven, een metro en op een festival: sinds 1999 kwamen er al honderden Russen om het leven bij verschillende aanslagen. Een overzicht. [naar artikel]


2. Antwerpen opgeschrikt door 2 explosies afgelopen nacht: link met drugsmilieu wordt onderzocht (04/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Antwerpse districten Deurne en Berchem afgelopen nacht opnieuw opgeschrikt door explosies (18/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Moskou opgeschrikt door nieuwe drone-aanval: wat weten we al? (30/05/2023 - Express)

Dinsdagochtend beschadigden enkele drones verschillende gebouwen in de Russische hoofdstad Moskou. De nacht voordien viel Rusland zelf Oekraïne aan met onbemande vliegtuigen. Wat weten we al? In het nieuws: Minstens tien drones vlogen boven Moskou. Het merendeel werd neergeschoten, enkelen beschadigden gebouwen. Valse vlag? Onderliggend: Even werd gedacht dat Rusland zelf de drone-aanval orchestreerde. De […] [naar artikel]


5. Live - Russische raket is ‘nabij kinderziekenhuis in Kiev’ ontploft • Ook Moskou opgeschrikt door ontploffingen (11/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Russische raket is ‘nabij kinderziekenhuis in Kiev’ ontploft • Moskou opgeschrikt door onbemande drone (11/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Afgelopen zomer kende hoogste oversterfte van afgelopen twintig zomers door hitte en corona (16/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Afgelopen zomer heeft België de hoogste oversterfte van de afgelopen twintig zomers gekend. Dat meldt Sciensano. [naar artikel]


8. Afgelopen zomer kende hoogste oversterfte van afgelopen twintig zomers door hitte en covid (16/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Afgelopen zomer heeft België de hoogste oversterfte van de afgelopen twintig zomers gekend. Dat meldt Sciensano woensdag. Over de hele zomer en alle doodsoorzaken samen beschouwd, waren er 2.291 bijkomende overlijdens, oftewel 5,7 procent meer dan voorspeld door de Belgian Mortality Monitoring. Naast de hitte, leed ook het coronavirus tot meer sterfgevallen dan gewoonlijk. [naar artikel]


9. Afgelopen zomer was hij nog in Zichem bij zijn gezin, afgelopen vrijdag overleed hij in Gaza: ‘Mijn vader deed alleen maar zijn job’ (17/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!