Sporza

31/03/2024 - 18:50
"Met Arsenal en Manchester City staan de nummers één en drie in de Premier League tegenover elkaar. Bij thuisploeg City staat draaischijf Kevin De Bruyne weer in de basis, Doku zit op de bank. Bij de bezoekers ook geen basisplaats voor Leandro Trossard. Wie deelt een uppercut uit in de titelstrijd? Volg de match hier live vanaf 17.30 uur."

1. LIVE Manchester City-Arsenal: geen goals in evenwichtige 1e helft, wie breekt de match open na de rust? (31/03/2024 - Sporza)

Met Arsenal en Manchester City staan de nummers één en drie in de Premier League tegenover elkaar. Bij thuisploeg City staat draaischijf Kevin De Bruyne weer in de basis, Doku zit op de bank. Bij de bezoekers ook geen basisplaats voor Leandro Trossard. Wie deelt een uppercut uit in de titelstrijd? Volg de match hier live vanaf 17.30 uur. [naar artikel]

2. LIVE Manchester City-Arsenal: geen goals in evenwichtige 1e helft, waarin bezoekers de beste kansen hebben (31/03/2024 - Sporza)

3. LIVE. Wie breekt de ban op Sclessin? Evenwichtige match tussen Genk en Standard heeft een goal nodig (23/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 3 • Standard heeft 6 op 6, Genk 4 op 6 • Aftrap: 13u30 [naar artikel]

4. Goals, goals en goals: 8 op 8 voor Lukaku, hattrick voor Morata, weer vijfklapper voor City (en paniek om Courtois) (23/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het tellertje tikt lustig door. In het Engels gebruiken ze de slagzin 'the gift that keeps on giving'. Het geschenk dat je keer op keer een goed [naar artikel]

5. Goals, goals en goals: 8 op 8 voor Lukaku, hattrick voor Morata, vijfklapper voor City (en even paniek om Courtois) (23/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

6. Goals, goals, goals: bekijk alle 28 doelpunten van speeldag 11 in de Jupiler Pro League (23/10/2023 - Sporza)

De 11e speeldag in de Jupiler Pro League heeft ons dit weekend 28 doelpunten geserveerd. Van Union-speler Nilsson op vrijdagavond tot de 4-0 van Mendyl (OHL) tegen STVV: bekijk ze hier allemaal. [naar artikel]

7. Pro League verdedigt zich: “Evenwichtige kalender Proximus League is geen sinecure” (14/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Pierre François en Ludwig Sneyers, CEO’s van de Pro League, verdedigen de kalender van de Proximus League (de eerste klasse B). [naar artikel]

8. The Ideas Industry van Daniel W. Drezner: waar is de evenwichtige intellectueel? (28/07/2017 - Knack)

Ideeëngoeroes als Patrick Loobuyck of Rutger Bregman denken dat er voor alle problemen een simpele oplossing bestaat. Onterecht, zegt Daniel Drezner. [naar artikel]

9. LIVE: Lokeren en STVV scoren niet in evenwichtige eerste helft (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Daknamstadion Scheidsrechter: Bert Put Aftrap: 20u STVV verloor zijn laatste twee wedstrijden [naar artikel]