LIVE: Lokeren en STVV scoren niet in evenwichtige eerste helft

14/10/2017 - 20:48
"Daknamstadion Scheidsrechter: Bert Put Aftrap: 20u STVV verloor zijn laatste twee wedstrijden"

1. LIVE: Lokeren en STVV scoren niet in evenwichtige eerste helft (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Daknamstadion Scheidsrechter: Bert Put Aftrap: 20u STVV verloor zijn laatste twee wedstrijden [naar artikel]

2. LIVE. Inter en Liverpool komen niet tot scoren in evenwichtige eerste helft (16/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Heenmatch 1/8ste finales • Aftrap: 21 uur • Guiseppe Meazza • LIVE te bekijken op VTM2 [naar artikel]

3. LIVE BAYERN-PSG (ook op VTM 2). Rusten geblazen na evenwichtige eerste helft, De Ligt houdt Bayern overeind (08/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bayern München en PSG nemen het momenteel tegen elkaar op in de 1/8ste finales van de Champions League. PSG moet een achterstand uit de heenwedstrijd goed maken, maar in de eerste helft vielen geen goals. Volg de tweede periode straks op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

4. LIVEBLOG MACCABI HAIFA-AA GENT. Wachten op kansen in evenwichtige eerste helft (15/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent speelt in Boekarest tegen Maccabi Haifa in de Conference League. Pakken de Buffalo’s hun eerste zege van 2024? Volg het duel op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

5. LIVE: Evenwichtige openingsfase in Lokeren - Kortrijk (0-0) (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Lardot Stadion: Daknam Kortrijk telt nog maar één punt minder dan de nummer zes Lokeren heeft zeven punten voorsprong op rode lantaarn Eupen [naar artikel]

6. LIVE Manchester City-Arsenal: geen goals in evenwichtige 1e helft, waarin bezoekers de beste kansen hebben (31/03/2024 - Sporza)

Met Arsenal en Manchester City staan de nummers één en drie in de Premier League tegenover elkaar. Bij thuisploeg City staat draaischijf Kevin De Bruyne weer in de basis, Doku zit op de bank. Bij de bezoekers ook geen basisplaats voor Leandro Trossard. Wie deelt een uppercut uit in de titelstrijd? Volg de match hier live vanaf 17.30 uur. [naar artikel]

7. LIVE Manchester City-Arsenal: geen goals in evenwichtige 1e helft, wie breekt de match open na de rust? (31/03/2024 - Sporza)

8. Buitenlandse media zien het lot De Bruyne straffen en noemen Lukaku dé antiheld van finale: “Hij had drie opties: scoren, scoren of... scoren” (11/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bewogen avond voor Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku, gisteren in Istanboel. De Rode Duivel van Manchester City moest de strijd al na een halfuur geblesseerd staken in de Champions League-finale. En Lukaku miste diep in het slot dé kans op de 1-1. Buitenlandse media hebben er alvast een vette kluif aan. [naar artikel]

9. LIVE. Standard en Genk serveren evenwichtige pot voetbal, het blijft wel wachten op een eerste goal (23/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 3 • Standard heeft 6 op 6, Genk 4 op 6 • Aftrap: 13u30 [naar artikel]

10. Pro League verdedigt zich: “Evenwichtige kalender Proximus League is geen sinecure” (14/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Pierre François en Ludwig Sneyers, CEO’s van de Pro League, verdedigen de kalender van de Proximus League (de eerste klasse B). [naar artikel]