Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Apache

Vooral negatieve persaandacht voor Brazilië tijdens Olympische Spelen

18/05/2017 - 16:55
"Gastland Brazilië slaagde er niet in om een positief beeld door te geven over zichzelf via onze media. Dat blijkt uit een onderzoek van HIVA."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Vooral negatieve persaandacht voor Brazilië tijdens Olympische Spelen (18/05/2017 - Apache)

Gastland Brazilië slaagde er niet in om een positief beeld door te geven over zichzelf via onze media. Dat blijkt uit een onderzoek van HIVA. [naar artikel]


2. Peter Sagan bedolven onder persaandacht: “Wil je je arm kwijt?” (29/06/2017 - Het Belang van Limburg)

De Slovaakse wereldkampioen Peter Sagan en de Poolse klimmer Rafal Majka zijn de twee boegbeelden en kopmannen in de selectie van het Duitse BORA - hansgrohe voor de komende Ronde van Frankrijk. Vorig jaar veroverden Sagan en Majka het groen en de bolletjes in de Tour en dat willen ze in de 104e editie graag herhalen. [naar artikel]


3. Klimaatmars in Brussel trekt wereldwijde persaandacht (25/01/2019 - Het Nieuwsblad)

De jongerenklimaatmars van donderdag in Brussel heeft de aandacht van de wereldpers getrokken. El Pais, Le Monde, The New York Times, The Australian en de BBC berichtten zo over de 35.000 jongeren die in de hoofdstad optrokken. [naar artikel]


4. Pagina Mu.ZEE gedeblokkeerd na massale persaandacht. “Nu moeten we gesprek met Facebook aangaan rond artistieke censuur” (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

En plots was ze weer terug. De Facebookpagina van Mu.ZEE in Oostende is terug actief nadat het op sinds 16 juli geblokkeerd werd door Facebook zelf. Dat gebeurde nadat het museum een foto postte van Constant Permeke in zijn atelier met twee beelden van naakte vrouwen. [naar artikel]


5. Facebookpagina Mu.ZEE gedeblokkeerd na massale persaandacht: “Nu moeten we het gesprek over artistiek naakt aangaan” (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

En plots was ze terug. De Facebookpagina van Mu.ZEE in Oostende is opnieuw actief, nadat ze op sinds 16 juli geblokkeerd was door de socialemediagigant zelf. Dat gebeurde nadat het museum een foto had gepost van Constant Permeke in zijn atelier, met twee standbeelden van naakte vrouwen. [naar artikel]


6. Extinction Rebellion voert actie op Gentse stadsring: ‘Burgerlijke ongehoorzaamheid krijgt altijd meer persaandacht’ (23/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. ‘Veel van de persaandacht gaat logischerwijs naar Oekraïne en het Midden-Oosten, maar ook in Afrika zijn de dingen volop in beweging’ (15/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. LIVE BRAZILIË-KAMEROEN. Geen goals voor rust, kan B-ploeg van Brazilië wel scoren in tweede helft? (02/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20u • Groep G • Lusail Stadium • Ismail Elfath (VS) [naar artikel]


9. LIVE BRAZILIË-ZUID-KOREA. Bondscoach Zuid-Korea: “Zou liever tegen Brazilië zonder Neymar spelen” (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finales • Ref: Clément Turpin (Fra) • Stadium 974 • Neymar traint weer [naar artikel]


10. LIVE BRAZILIË-ZUID-KOREA. 4-0! Seleção is niet te houden: Brazilië rolt Zuid-Korea nog voor rust helemaal op (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finales • Ref: Clément Turpin (Fra) • Stadium 974 • Neymar aan de aftrap [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!