Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Pommelien Thijs toont haar nieuwe gekke hobby: “Ga ik dit op veel te grote schaal uitoefenen tot ik het beu ben? Absoluut!”

04/04/2024 - 10:30
"Pommelien Thijs heeft er een opvallende nieuwe hobby bij: tapijt maken. In een video op Instagram onthult ze dat haar nieuwe bezigheid, die al meteen grote proporties aanneemt. “Ik heb al veel tijd verspild”, zegt ze."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Pommelien Thijs toont haar nieuwe gekke hobby: “Ga ik dit op veel te grote schaal uitoefenen tot ik het beu ben? Absoluut!” (04/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Pommelien Thijs heeft er een opvallende nieuwe hobby bij: tapijt maken. In een video op Instagram onthult ze dat haar nieuwe bezigheid, die al meteen grote proporties aanneemt. “Ik heb al veel tijd verspild”, zegt ze. [naar artikel]


2. Pommelien Thijs: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (02/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Pommelien Thijs, grote winnaar van de MIA’s: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (25/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Topper met het mes op de keel: waarom Club Brugge absoluut moet winnen, en Anderlecht absoluut niet mag verliezen (15/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Vijftien punten achter op de leider, de grote rivaal die op bezoek komt en een nieuwe trainer die het vertrouwen van de fans moet winnen. Dat het voor Club Brugge ‘van moeten‘ is, is zo klaar als een klontje. Anderlecht dreigt dan weer stilaan weg te glijden richting het degradatiemoeras en dat zet de fans op scherp. RSCA moet in Brugge de rug rechten en liefst punten pakken of de boel kan ontploffen. Under pressure. [naar artikel]


5. Hij moet nog even geduld uitoefenen, maar nieuwe Bianchi-crossfiets staat wel al te wachten op Van Aert (16/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Of Wout van Aert dit jaar nog een veldrit rijdt, is koffiedik kijken. Dat de drievoudige wereldkampioen staat te popelen om de modder in de duiken,... [naar artikel]


6. "Regering moet druk uitoefenen op Turkije rond vervolging en schorsing magistraten" (18/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

De regering moet druk uitoefenen op de Turkse autoriteiten rond de vervolging en schorsing van duizenden magistraten in de nasleep van de [naar artikel]


7. “Regering moet druk uitoefenen op Turkije rond vervolging en schorsing magistraten” (18/07/2016 - Het Belang van Limburg)

De Belgische regering moet druk uitoefenen op de Turkse autoriteiten rond de vervolging en schorsing van duizenden magistraten in de nasleep van de mislukte staatsgreep van vrijdag. Dat schrijven de beroepsverenigingen Magistratuur en Maatschappij en Association syndicale des Magistrats in een brief, die gericht is aan premier Charles Michel, minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders en minister van Justitie Koen Geens. [naar artikel]


8. Evi Van Acker moet geduld uitoefenen voor medaillerace (15/08/2016 - Sporza)

De medaillerace in de laser radial is uitgesteld door een gebrek aan wind in Rio. Evi Van Acker en co moeten voorlopig dus nog even aan land blijven. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!