06/04/2024 - 20:30
"Een dramatische eerste helft en een betere tweede periode. Maar het bleef 0-0 tussen Standard en OH Leuven. Doelman Tobe Leysen hield de bezoekers recht in een partij achter gesloten deuren."

1. Geen doelpunten in leeg Sclessin: Standard geraakt in tweede helft niet voorbij Leysen en OHL (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een dramatische eerste helft en een betere tweede periode. Maar het bleef 0-0 tussen Standard en OH Leuven. Doelman Tobe Leysen hield de bezoekers recht in een partij achter gesloten deuren. [naar artikel]

2. Geen winnaar in een leeg Sclessin: Standard geraakt in tweede helft niet voorbij Leysen en OHL (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE STANDARD-GENK. Wachten op doelpunten op Sclessin, Heynen voorkomt de 1-0 (25/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard ging de interlandbreak in met een 6-0-nederlaag tegen Antwerp. Met een confrontatie tegen Genk wacht opnieuw een stevige tegenstander. Kunnen de Rouches in eigen huis de rug rechten? Volg de match live op deze pagina. Voorlopig staat het nog 0-0. [naar artikel]

4. Vandalen nemen nu ook Sclessin onder handen: stadion van Sclessin beklad met Anderlecht-slogans (03/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Na het Jan Breydelstadion van Club Brugge, hebben vandalen nu ook (de omgeving rond) de thuishaven van Standard beklad met paarse en witte verf -... [naar artikel]

5. Emond de held van Sclessin: Standard dankzij goal diep in blessuretijd voorbij moedig STVV (25/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 18u • Sclessin • Ref: Eric Lambrechts • Standard begon seizoen met 8/12, STVV speelde vier keer gelijk [naar artikel]

6. Het regende knappe goals op Sclessin: Carcela en Emond loodsen Standard voorbij Zulte Waregem (16/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Negentiende speeldag • Aftrap: 20u • Sclessin • Standard eerder deze week Europees uitgeschakeld [naar artikel]

7. VIDEO. Het regende knappe goals op Sclessin: Carcela en Emond loodsen Standard voorbij Zulte Waregem (16/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Veel gemakkelijker komt een overwinning niet. Standard klopte een zwak Zulte Waregem op z’n dooie gemak. Twee goals van Carcela, twee van Emond. De... [naar artikel]

8. Kolkend Sclessin viert feest: Selim Amallah kopt Standard voorbij KV Oostende naar de leiding (20/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Eindelijk mogen Belgische clubs weer de stadions laten vollopen. Op Sclessin was er, zoals we dat gewoon zijn uit het pre-coronatijdperk, een helse sfeer. Standard bedankte voor de felle aanhang met een driepunter. Selim Amallah ontpopte zich tot matchwinnaar na een kopbaldoelpunt in de 78ste minuut. Ex-Rouche Arthur Theate pakte in het slot van de wedstrijd nog rood. Standard komt dankzij de overwinning voorlopig alleen aan de leiding. [naar artikel]

9. Dennis maakt Club morele winnaar op Sclessin, doelpunten zorgen voor ophef (25/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een nieuw Club is opgestaan. Realistischer en een stuk minder spectaculair. Maar wel met hetzelfde resultaat. Door het gelijkspel blijft het na de... [naar artikel]

10. LIVE STANDARD-CLUB BRUGGE. Sclessin ontploft! Bokadi kopt Standard bij eerste kans fraai op voorsprong (08/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge speelt op dit moment bij Standard. Een terugkeer voor Club-coach Deila en Zinckernagel naar de oude stal, terwijl ook Carl Hoefkens zijn ex-werknemer in de ogen kijkt. Volg alles in onderstaande liveblog. [naar artikel]