Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Stadsbestuur volgt herstructurering Van Hool op: “Moeten zorgen dat wat leeg komt te staan, weer wordt ingevuld”

08/04/2024 - 12:50
"Het stadsbestuur van Lier heeft de saga rond de nu officieel failliet verklaarde busbouwer Van Hool in deelgemeente Koningshooikt met argusogen gevolgd. “Onze gedachten zijn nu in de eerste plaats bij het getroffen personeel”, zegt burgemeester Rik Verwaest (N-VA). “Verder moeten we er als overheid voor zorgen dat de delen van het terrein die leeg zullen komen te staan, weer worden ingevuld.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Stadsbestuur volgt herstructurering Van Hool op: “Moeten zorgen dat wat leeg komt te staan, weer wordt ingevuld” (08/04/2024 - Gazet van Antwerpen)

Het stadsbestuur van Lier heeft de saga rond de nu officieel failliet verklaarde busbouwer Van Hool in deelgemeente Koningshooikt met argusogen gevolgd. “Onze gedachten zijn nu in de eerste plaats bij het getroffen personeel”, zegt burgemeester Rik Verwaest (N-VA). “Verder moeten we er als overheid voor zorgen dat de delen van het terrein die leeg zullen komen te staan, weer worden ingevuld.” [naar artikel]


2. Herstructurering UPS Diegem – Werknemers UPS Diegem voeren actie tegen herstructurering aan hoofdzetel in Eindhoven (27/03/2019 - Metro)

Een honderdtal werknemers van koerierdienst UPS in België voert in de nacht van dinsdag op woensdag actie aan de hoofdzetel in Eindhoven. Ze protesteren daarmee tegen de plannen van de directie om in Diegem 94 jobs te schrappen en het contract van 17 anderen in te korten van voltijds tot halftijds. Dat melden de vakbonden […] Het bericht Herstructurering UPS Diegem – Werknemers UPS Diegem voeren actie tegen herstructurering aan hoofdzetel in Eindhoven verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


3. Stadsbestuur Ieper bekijkt of extreemrechts festival Frontnacht kan doorgaan, Rousseau dreigt met Vooruit uit stadsbestuur stappen (16/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Stadsbestuur Ieper bekijkt of extreemrechts festival Frontnacht kan doorgaan, Rousseau dreigt met Vooruit uit stadsbestuur te stappen (16/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Filip Watteeuw: “Inzet van verkiezingen is stadsbestuur met N-VA of stadsbestuur met Groen” (08/03/2023 - Het Nieuwsblad)

“De inzet van de lokale verkiezingen in 2024 is een stadsbestuur met N-VA of een stadsbestuur met Groen”. Dat heeft schepen en Groen-kopman Filip Watteeuw woensdag gezegd, nu duidelijk is dat Open VLD en Vooruit hoogstwaarschijnlijk samen naar de kiezer trekken in 2024. De langverwachte toelichting van die stadslijst, die ‘Voor Gent’ zal heten, verandert niets aan de electorale ambities van Groen, die in Gent sterk vertegenwoordigd is en ook in de toekomst wil meebesturen. [naar artikel]


6. Herstructurering baart personeel Delhaize zorgen: ‘Zou jij ook niet van die dure lonen af willen?’ (07/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Poetsbureaus krijgen vacatures niet ingevuld: “Meer mannen moeten zich aanmelden” (20/06/2017 - Het Belang van Limburg)

Poetsbureaus krijgen hun vacatures niet ingevuld. Ze doen steeds meer beroep op mannen om de jobs in te vullen. Poetsvrouw is een knelpuntberoep. Het Poetsbureau uit Beringen alleen al, met 5000 huishoudhulpen in diensten, het grootste dienstenchequebedrijf van Vlaanderen, heeft 450 openstaande vacatures. Luc Put uit Heusden-Zolder poetst al 10 jaar en vandaag werd hij - op de Dag van de Huishoudhulp - in de bloemetjes gezet. [naar artikel]


8. Deze technische functies raken het moeilijkst ingevuld: “We moeten blijven inzetten op techniek” (11/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Acht van de tien zwaarste knelpuntberoepen zijn technische jobs als werfleiders, mecaniciens en technisch tekenaars. Dat blijkt uit de laatst... [naar artikel]


9. Supermarktketen Jumbo opent winkel in Sint-Lambrechts-Herk: "70 vacatures moeten ingevuld worden" (24/08/2020 - VRT NWS)

Jumbo komt naar Hasselt en opent eind 2020 een gloednieuwe winkel in Sint-Lambrechts-Herk. Goed voor de werkgelegenheid want de supermarktketen is nog op zoek naar 70 lokale winkelmedewerkers. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!