Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

“De meeste vrouwen vinden een grote man sexy”: Thomas uit ‘Boer zkt vrouw’ ligt duidelijk goed in de markt

12/04/2024 - 06:10
"Hij is vlot, speels, net geen 2 meter, heeft diepblauwe ogen om in te verdrinken, kan rekenen op een uitgebreid sociaal netwerk én toch is hij nog single. Thomas Leplae uit het West-Vlaamse Woesten roept daarom de hulp in van ‘Boer zkt vrouw’-presentatrice Dina Tersago. De 30-jarige melkvee- en aardappelboer droomt zelfs luidop van enkele ‘kleine patatjes’. “Ik hoop stiekem dat één van hen later mijn levenswerk zal voortzetten”, vertelt hij aan ‘TV Familie’."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “De meeste vrouwen vinden een grote man sexy”: Thomas uit ‘Boer zkt vrouw’ ligt duidelijk goed in de markt (12/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Hij is vlot, speels, net geen 2 meter, heeft diepblauwe ogen om in te verdrinken, kan rekenen op een uitgebreid sociaal netwerk én toch is hij nog single. Thomas Leplae uit het West-Vlaamse Woesten roept daarom de hulp in van ‘Boer zkt vrouw’-presentatrice Dina Tersago. De 30-jarige melkvee- en aardappelboer droomt zelfs luidop van enkele ‘kleine patatjes’. “Ik hoop stiekem dat één van hen later mijn levenswerk zal voortzetten”, vertelt hij aan ‘TV Familie’. [naar artikel]


2. Faillissement Thomas Cook duidelijk voelbaar in Spaanse hotels, ook Nederlandse Thomas Cook definitief failliet (22/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het aantal hotelovernachtingen in Spanje is na het faillissement van de Britse reisorganisatie Thomas Cook aanzienlijk teruggelopen. Dat blijkt uit... [naar artikel]


3. Thomas Meunier heeft een duidelijk doel: “Een nieuwe Jan Vertonghen of Thomas Vermaelen worden” (01/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Thomas Meunier droomt van een lange carrière bij de nationale ploeg. “Nu is het mijn doel een nieuwe (Jan ) Vertonghen of een (Thomas) Vermaelen te worden, om zo lang mogelijk bij de nationale ploeg te blijven”, zegt hij donderdag in een video verspreid door de Belgische bond daags voor de kwartfinale op het EK tegen Italië. [naar artikel]


4. Er zijn ook dingen die de meeste vrouwen veel beter kunnen dan de meeste mannen, alleen schiet mij nu even niet iets te binnen (24/11/2018 - De Morgen)

Hans Vandeweghe is sportjournalist en -columnist bij De Morgen. [naar artikel]


5. ‘De meeste Russen vinden het bloedvergieten jammer, maar vinden de invasie van Oekraïne noodzakelijk’ (11/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. In de abortuskliniek in Hasselt: ‘Meeste vrouwen breken zwangerschap af net omdát ze kinderen zo belangrijk vinden’ (08/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. KIJK. Ook Oumi Rayane en Mishel Gerzig, de vrouwen van Evenepoel en Courtois, kunnen het duidelijk goed vinden met elkaar (17/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Thibaut Courtois en z’n vrouw Mishel Gerzig brachten voor de start van de laatste etappe in de Vuelta een bezoekje aan bergkoning Remco Evenepoel. Ook Oumi Rayane, de vrouw van Evenepoel, was van de partij in Madrid en ze kon het duidelijk goed vinden met Gerzig. Het duo babbelde, lachte en poseerde samen voor de foto voor de bus van Soudal-Quick Step (zie video onder). [naar artikel]


8. Gentse ombudsvrouw: "Armoede stijgt meeste bij huurders, meeste klachten gaan over mobiliteit" (30/05/2017 - De Morgen)

De Gentse ombudsvrouw vraagt de lokale beleidsmakers om klachten van burgers die met moeite kunnen rondkomen onder de loep te nemen. Dat meldt ze bij de voorstelling van haar jaarverslag, waaruit blijkt dat mobiliteit ook in 2016 het meest gevoelige onderwerp voor klachten was. [naar artikel]


9. Alle officiële stats per ploeg: wie scoorde het meest, pakte de meeste punten en had het meeste balbezit? (07/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het doek is gisterenavond gevallen over de groepsfase van de Champions League. Voor Anderlecht was het niet meteen een succesvolle campagne en dat... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!