Chef Sergio Herman en chocolatier Dominique Persoone zijn op culinaire expeditie in Mexico, en vandaag eten ze in topchef René Redzepi's pop-uprestaurant Noma op het strand van Tulum. Kers op de taart: een babbel met Redzepi zelf en een rondleiding in de keuken. [naar artikel]
Als de Deense sterrenchef René Redzepi een tijdelijk restaurant uitbaat op een Mexicaans strand, dan is dat een groot evenement. Ook voor collega’s Sergio Herman en Dominique Persoone. Geen betere manier om hun Mexicaanse expeditie af te sluiten, dan met een etentje in Redzepi’s pop-up Noma. [naar artikel]
Vandaag nam Ian Thomas deel aan de Q-strandspelen. De luisteraars konden het tegen Ian Thomas opnemen in Beach Badminton. Qmusic organiseert naar [naar artikel]
Voormalig Beach Boys-frontman Brian Wilson (77) heeft fans opgeroepen om niet naar een optreden van zijn vroegere band te gaan. De band, geleid... [naar artikel]
Nadine – de vrouw van René Redzepi, ‘s werelds beste chef – maakt deze gerechten voor haar man als hij thuis is.?Hoe groot is dan de kans dat ook jij bewondering oogst als je deze lekkernij uit je eigen keuken tovert??Aan de slag, dus! [naar artikel]
Het nieuwe Noma in Kopenhagen stond de voorbije weken in de spotlights. Ten huize Redzepi werd tegelijkertijd in alle stilte gewerkt aan een ander project. Nadine, de vrouw van René, maakte een boek over thuiskoken, dat ze Downtime doopte. [naar artikel]
Het minst evidente kookboek van het jaar wordt ‘Noma’s handboek voor fermenteren’, geschreven door chef René Redzepi, die volledig in de ban is van het koken met bacteriën.?We zochten hem op in Kopenhagen. Want zelf is hij klaar met reizen, dat weet hij wel zeker: “Ik wil hier nog zo weinig mogelijk weg”. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.