Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

20 gangen in 2 uur tijd: culinaire wervelwind bij Chambre Séparée, het nieuwe restaurant van Kobe Desramaults

01/06/2017 - 16:57
"Er hangt nervositeit in de lucht. Chef Kobe Desramaults (36) houdt een laatste try-out in zijn nieuwe restaurant in Gent. Geen nonchalante Superette, maar een strak geregisseerde proeftafel voor een beperkt aantal eters. Met z’n zestienen zitten we rond de keuken, waar zich een twee uur durend theaterstuk afspeelt. Twintig bedrijven, zonder pauze."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. 20 gangen in 2 uur tijd: culinaire wervelwind bij Chambre Séparée, het nieuwe restaurant van Kobe Desramaults (01/06/2017 - De Morgen)

Er hangt nervositeit in de lucht. Chef Kobe Desramaults (36) houdt een laatste try-out in zijn nieuwe restaurant in Gent. Geen nonchalante Superette, maar een strak geregisseerde proeftafel voor een beperkt aantal eters. Met z’n zestienen zitten we rond de keuken, waar zich een twee uur durend theaterstuk afspeelt. Twintig bedrijven, zonder pauze. [naar artikel]


2. Kobe Desramaults prijst zijn nieuwe restaurant Chambre Séparée aan (13/05/2017 - De Redactie)

De chef van In De Wulf opent in Gent een nieuw restaurant dat gerechten serveert naargelang de aanvoer van landbouwers, leveranciers en seizoenen. [naar artikel]


3. Prei met sap van prei Chef Kobe Desramaults kan, euh, nog net iets beter koken dan Jeroen Meus: hij heeft een Michelinster. Desramaults favoriete gerecht op het menu van zijn restaurant In de Wulf - prei met gefermenteerd sap van prei - kwam tot stand dank (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Kobe Desramaults kondigt einde Chambre Séparée aan (11/12/2019 - De Morgen)

Kobe Desramaults kondigt de sluiting van zijn Gentse restaurant Chambre Séparée aan. Na jaren koken in de stad, lonkt de natuur terug, klinkt het in een persbericht. [naar artikel]


5. Chambre Séparé blijft nog één jaar open, daarna wil Kobe Desramaults naar het buitenland: “Ik heb lang aan een café gedacht” (14/12/2019 - Het Nieuwsblad)

Chef Kobe Desramaults is aan het afronden. Nog één jaar blijft zijn Gentse restaurant Chambre Séparée open. Daarna wil hij opnieuw beginnen. Niet met een café in zijn geboortedorp Dranouter, zoals het plan was, maar in het buitenland. “Sinds ik In de Wulf gesloten heb, valt terugkeren me zwaarder dan ik had verwacht.” [naar artikel]


6. Doek valt over Chambre Séparée: sterrenzaak van Kobe Desramaults gaat laatste avond in (31/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een van de meest bijzondere restaurants van Gent is voorgoed gesloten. Gasten van over de hele wereld trokken naar de Belgacomtoren om er te eten in Chambre Séparée. Maar na een kortstondige terugkomst zoekt sterrenchef Kobe Desramaults nu definitief andere horizonten op. [naar artikel]


7. Kobe Desramaults zet restaurant in de vitrine (12/08/2016 - De Tijd)

16:20 Sterrenchef Kobe Desramaults gaat zijn restaurant De Vitrine te koop. Hij wil zich toeleggen op een nieuw restaurant, dat in de lente opent. [naar artikel]


8. Kobe Desramaults zet nu ook restaurant De Vitrine in de etalage (13/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Sterrenchef Kobe Desramaults (35) neemt na In De Wulf na zes jaar nu ook afscheid van zijn restaurant De Vitrine in Gent. Bedoeling is om zich met een kleiner team vanaf volgende lente toe te kunnen leggen op een nieuw restaurant. [naar artikel]


9. Kobe Desramaults neemt op Instagram afscheid van zijn restaurant (12/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Het is zover, sterrenzaak In de Wulf in Dranouter is niet meer. Kobe Desramaults vierde samen met zijn personeel en vrienden het einde van zijn succesrijke restaurant en had op Instagram nog een woord van bedanking voor hen over. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!