Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Poetin biedt voormalig FBI-chef Comey asiel aan in Rusland

15/06/2017 - 18:39
"Kremlinleider Vladimir Poetin heeft de voormalige chef van de FBI, James Comey, asiel aangeboden in Rusland. Het optreden van Comey in de Rusland-affaire verschilt in niets van wat de gevluchte klokkenluider Edward Snowden deed, zei Poetin donderdag in zijn traditionele spreekuur “Directe Lijn” met de burger in Moskou. “In dit geval is hij niet de chef van de FBI, maar een verdediger van de mensenrechten”, zei hij."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Poetin biedt voormalig FBI-chef Comey asiel aan in Rusland (15/06/2017 - Het Belang van Limburg)

Kremlinleider Vladimir Poetin heeft de voormalige chef van de FBI, James Comey, asiel aangeboden in Rusland. Het optreden van Comey in de Rusland-affaire verschilt in niets van wat de gevluchte klokkenluider Edward Snowden deed, zei Poetin donderdag in zijn traditionele spreekuur “Directe Lijn” met de burger in Moskou. “In dit geval is hij niet de chef van de FBI, maar een verdediger van de mensenrechten”, zei hij. [naar artikel]


2. Live. ‘Rusland gaat nu ook ballistische raketten van Iran kopen’ • Poetin biedt buitenlanders die vechten voor Rusland staatsburgerschap aan (04/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. LIVE OEKRAÏNE. Poetin: VS negeerde veiligheidszorgen van Rusland - “NAVO waakzaam terwijl Rusland troepen naar Wit-Rusland verplaatst” (28/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

De spanningen rond Oekraïne lopen dag na dag op. De voormalige Sovjetrepubliek zoekt toenadering tot het Westen, en zou graag toetreden tot de NAVO. Dat wil Russisch president Vladimir Poetin koste wat kost vermijden, en hij stuurde 100.000 militairen naar de grensregio. Ondertussen wordt er verder onderhandeld op het hoogste niveau. De belangrijkste ontwikkelingen in het conflict leest u in onze liveblog. [naar artikel]


4. Live - Rusland arresteert MH17-veroordeelde Igor Girkin • Poetin waarschuwt Polen voor troepenverplaatsing: ‘Aanval op Wit-Rusland is aanval op Rusland’ (21/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Voormalig topadviseur van president Poetin die Rusland ontvluchtte met spoed opgenomen in ziekenhuis (01/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Poetin, Poetin, Niels Destadsbader en Poetin: uw mening over de Lul van het jaar (12/12/2022 - Humo)

[naar artikel]


7. Hoe is het zo verkeerd kunnen lopen met Poetin en Rusland? Herman Van Rompuy, Willy Claes en Karel De Gucht zoeken het antwoord: “Als KGB-er heeft Poetin altijd van een nieuw stalinistisch rijk gedroomd” (25/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Een kwade genius”, volgens Karel De Gucht. “Een stalinistische KGB-er”, stelt Willy Claes. “Volkomen onbetrouwbaar”, aldus Herman Van Rompuy. Nee, de drie Belgische tenoren van de buitenlandpolitiek gooien allesbehalve met bloemetjes naar Vladimir Poetin. “Hoe zwaarder zijn Rusland nu financieel gestraft wordt, hoe beter.” Al had het misschien nooit zo ver hoeven te komen: “Na de Krim-annexatie in 2014 hadden we strenger moeten zijn”, meent Claes. [naar artikel]


8. Live - Poetin zegt opnieuw te willen onderhandelen met Oekraïne • Rusland tekent militaire deals met 40 Afrikaanse staten, aldus Poetin (29/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. ‘Door Priogzjin te vermoorden, heeft Poetin zichzelf nog meer in gevaar gebracht’: volgens Rusland-expert Mark Galeotti toont Poetin zijn zwakte (25/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!