Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Pralines uit Oudsbergen

27/06/2017 - 10:45
"In Meeuwen-Gruitrode en Opglabbeek is gisteren de fusie definitief goedgekeurd en is meteen het nieuwe logo voorgesteld. Dat feit werd nog eens extra in de kijker gezet in de vorm van een praline met het nieuwe logo, aangeboden door een plaatselijke chocolatier."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Pralines uit Oudsbergen (27/06/2017 - Het Belang van Limburg)

In Meeuwen-Gruitrode en Opglabbeek is gisteren de fusie definitief goedgekeurd en is meteen het nieuwe logo voorgesteld. Dat feit werd nog eens extra in de kijker gezet in de vorm van een praline met het nieuwe logo, aangeboden door een plaatselijke chocolatier. [naar artikel]


2. Chocolaterie uit Menen pakt uit met pralines met QR-code: "We plaatsen er een persoonlijke boodschap op" (25/11/2021 - VRT NWS)

Chocolaterie Vereecke uit Menen kwam op het idee om een QR-code te plakken op een praline. Een beetje zoals de coronapas maar dan een leuke en eetbare variant . Met zo'n "qraline" kan je iemand een boodschap, foto of filmpje sturen. [naar artikel]


3. Beste pralines ter wereld komen uit Knokke (16/10/2017 - Het Belang van Limburg)

De 'Gin-Tonic', de 'Orient', de 'Peanuts & Co' en de 'Tokyo Dreams'. Dat zijn de namen van de vier pralines waarmee de Knokse topchocolatier David Maenhout afgelopen weekend met succes de eer van ons land heeft verdedigd tijdens de wereldfinale van The International Chocolate Awards in Londen. [naar artikel]


4. Chocolatier uit Knokke is wereldkampioen pralines maken (16/10/2017 - Metro)

David Maenhout, van Chocolatier M uit Knokke, is in de prijzen gevallen op The International Chocolate Awards in Londen. Met vier van zijn creaties haalde hij in totaal twee gouden en twee zilveren medailles binnen. Chocolatier David Maenhout heeft met succes ons land verdedigd in Londen. Hij nam daar deel aan The International Chocolate Awards, […] [naar artikel]


5. Beste pralines van de wereld komen uit Knokke (17/10/2017 - VRT NWS)

Chocolatier David Maenhout uit Knokke heeft twee keer goud en twee keer zilver gewonnen op het wereldkampioenschap pralines in Londen. Zijn pralines zijn dus de beste van de wereld. "Karrewiet"-reporter Nora ging helpen, kijken en natuurlijk ook proeven.   [naar artikel]


6. Leest u straks op een doos Belgische pralines uit welk land de cacaobonen komen? (21/03/2018 - De Morgen)

Als het van de Europese Commissie afhangt, zouden voedselverpakkingen moeten vermelden van waar het hoofdingrediënt komt. Volgens het voorstel zou op een doos Belgische pralines bijvoorbeeld vermeld staan dat de cacaobonen uit Ivoorkust komen.  [naar artikel]


7. Het beste uit "Over eten": Over te kromme komkommers, pralines voor de zwijnen en de zoete zonde van zanger Christoff (14/11/2018 - VRT NWS)

Voedselverspilling: het gebeurt in zowat elke fase van de voedselketen. In de landbouw, in de industrie en ook en vooral in onze eigen keuken. In de derde aflevering van “Over eten” houden Kobe Ilsen en Danira Boukhriss Terkessidis onze spilzucht tegen het licht. We ontdekken ook verrassende ingrediënten in dierenvoeding en schlagerzanger Christoff onthult zijn innige band met de warme bakker. [naar artikel]


8. Think Pink deelt pralines uit om aan te zetten tot controle op borstkanker (08/10/2019 - Metro)

Donderdag deelt Think Pink pralines uit in verschillende steden, om vrouwen aan te zetten zich tijdig te laten controleren op borstkanker door mee te doen aan het Bevolkingsonderzoek. Dat meldt de nationale borstkankercampagne. Think Pink zal in vijftien Belgische steden zo’n 100.000 pralines in de vorm van een borst uitdelen. Op die manier wil de […] Het bericht Think Pink deelt pralines uit om aan te zetten tot controle op borstkanker verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


9. Zin in pralines? Hier haal je ze gewoon uit de automaat (20/11/2019 - Het Belang van Limburg)

[naar artikel]


10. Olivier Willems uit Oostende is beste chocolatier van Vlaanderen: "Pralines met kleuren zijn hip" (20/10/2020 - VRT NWS)

Olivier Willems uit Oostende is de chocolatier van het jaar 2021 voor Vlaanderen. Gault&Millau, de uitgever van gastronomiegidsen, bekroont Willems omdat hij een bijzondere smaakmaker is die pralines ontwerpt die opvallen door hun "lekker design". [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!