Voor mensen die deze zomer echt niet kunnen kiezen, zijn er nu donuts gevuld met ijs. Het beste van twee werelden dus, volgens heel wat gebruikers van sociale media. Dessertbars overal ter wereld pakken op Instagram en Facebook heel erg graag uit met dit zomerse dessert. [naar artikel]
Voor mensen die deze zomer echt niet kunnen kiezen, zijn er nu donuts gevuld met ijs. Het beste van twee werelden dus, volgens heel wat gebruikers van sociale media. Dessertbars overal ter wereld pakken op Instagram en Facebook heel erg graag uit met dit zomerse dessert. [naar artikel]
De bekende Amerikaanse fastfoodketen Dunkin’ Donuts opent een eerste vestiging in België en heeft een verrassing voor zijn eerste honderd klanten:... [naar artikel]
De Amerikaanse keten Dunkin’ Donuts opent vandaag zijn eerste filiaal op Belgisch grondgebied. De firma, die gespecialiseerd is in donuts, wil in... [naar artikel]
Wie zichzelf graag eens verwent met een donut maar er een veganistische levensstijl op nahoudt, kan voortaan zijn hartje ophalen in de webshop van Dunkin’ Donuts. De Amerikaanse fastfoodketen breidt zijn assortiment uit met maar liefst 42 diervriendelijke donuts. [naar artikel]
Dunkin’ Donuts heeft na veel vraag ook vegan donuts toegevoegd aan hun menukaart. België en Nederland krijgen de primeur en hebben de eerste verkooppunten waar je de plantaardige guilty pleasures kan vinden. Maar het is niet de enige plek in ons land waar je met een liefde voor vegan gebak je hart kan ophalen. Check deze topadresjes eens. [naar artikel]
Donuts zijn overal: in heel het land openen speciaalzaken en ook supermarkten pakken graag uit met hun eigen versie. Maar zijn die allemaal de moeite waard? En hoe herken je een volwaardige donut? We schotelden chef-chocolatier Julius Persoone 10 verschillende donuts voor in twee categorieën: de klassieke gesuikerde versie en varianten met suikerstroop en sprinkles. “Licht verteerbaar kan je deze niet bepaald noemen.” [naar artikel]
Je moet er wat voor over hebben om de schoenen van een legende als Elvis Presley te vullen. Austin Butler (31) slaagde glansrijk in die opdracht en bracht de beste Elvis in zichzelf naar boven in zijn biopic. Om zoveel mogelijk de gedaante van de King of Rock ‘n’ Roll aan te nemen, moest hij wel wat kilo’s aankomen. Daarvoor volgde hij de goede raad van collega-acteur Ryan Gosling op: véél ijsjes - jawel- drinken en donuts eten. [naar artikel]
Ruikt u de gebrande koffiebonen ook al? Chloë en Magali alvast wel. Vandaag trekken de zusjes naar Maaseik om er te genieten van huisgebrande koffie en zelfgemaakt ijs. [naar artikel]
De veganistische levensstijl wint steeds meer aan populariteit en dat is ook te merken op de diepvriesafdeling van de supermarkt. Het aanbod aan... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.