In de Lippenslaan in Knokke zijn tientallen klanten geëvacueerd na een brand in pizzeria Rigolette. Het vuur ontstond even na 21 uur toen de [naar artikel]
In de Lippenslaan in Knokke zijn tientallen klanten geëvacueerd na een brand in pizzeria Rigolette. Het vuur ontstond even na 21 uur in de [naar artikel]
50.000 euro. Dat bedrag staat vanavond op het spel in 'Mijn keuken mijn restaurant'. Na een uitputtingsslag van enkele maanden kruisen twee duo's in de finale de koksmessen: liefhebbers van de verfijnde Turkse keuken Lorenzo en Ayse, en de vegetarische tweelingzusjes Jasmina en Deborah. Wij nemen alvast onze keukenweegschaal om hun kansen tegen elkaar af te wegen. [naar artikel]
De brandweer is uitgerukt naar restaurant The Jane van Sergio Herman en Nick Bril. Er is in de onmiddellijke buurt van het restaurant, aan het Paradeplein, toenemende rookontwikkeling en het personeel en klanten van het restaurant zijn preventief geëvacueerd. De eerste verklaringen wijzen in de richting van een steekvlam in de keuken. [naar artikel]
Knokke wordt volgebouwd met pronkerige torens. De straten worden gedomineerd door golfkarretjes. Bestaat er nog zoiets als een authentiek, volks Knokke? “Wij zijn hier opgegroeid, maar onze kinderen zullen hier nooit iets kunnen kopen.” [naar artikel]
De kogel is door de kerk, na lang wikken en wegen heeft VTM besloten toch een ‘restaurant-fase’ op te nemen in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Door... [naar artikel]
Met de hakken over de sloot won de tweeling Deborah en Jasmina de tweede battle van het VTM-programma ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. De zussen... [naar artikel]
Gepassioneerd door de Italiaanse keuken openen Claudia en haar vader Pino Guarraci pal in de cité van Waterschei op 22 januari hun eigen restaurant. Het succesvolle duo mag dan wel net de finale van het VTM-programma Mijn Keuken Mijn Restaurant gemist hebben, culinaire topkwaliteit blijft hun hoogste goed. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.