Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Wijn bij het ontbijt: deze confituur smaakt naar rosé

21/07/2017 - 18:05
"Vergeet brunch met bubbels, deze confituur brengt jouw favoriete glaasje wijn letterlijk naar je boterham. "Drunk Jelly" is een nieuw smeersel"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Wijn bij het ontbijt: deze confituur smaakt naar rosé (21/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Vergeet brunch met bubbels, deze confituur brengt jouw favoriete glaasje wijn letterlijk naar je boterham. "Drunk Jelly" is een nieuw smeersel [naar artikel]


2. Een wijntje bij het ontbijt? Deze confituur smaakt naar rosé (28/07/2017 - Het Belang van Limburg)

Aardbei- en bessenconfituur beu? De Amerikaanse Marty Millman en haar vriend Danny stelden de Drunk Jelly samen, een jam samen met alcohol die naar roséwijn smaakt. Een wijntje op je boterham smeren, het kan. [naar artikel]


3. “Te veel snelle suikers bij het ontbijt veroorzaken die bekende energiedip na de middag”: hoe belangrijk is het ontbijt? En hoe ontbijt je het best? (24/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’, zo luidt het spreekwoord. Al spreekt de ‘intermittent fasting’-beweging dat weer tegen. Hoe zit het nu écht met het ontbijt? Mag je het overslaan, of beter niet? En als je ‘s ochtends eet, wat leg je dan best op het bord? HLN-chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari beantwoordt de 7 meest gestelde vragen over het ontbijt. [naar artikel]


4. Dit al eens geprobeerd? Erik Van Looy eet hagelslag met confituur als ontbijt (13/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Erik Van Looy geeft zich in Het Huis meer bloot dat hij op voorhand wou. Maar hij onthult ook een voorliefde voor een ongewoon ontbijt van [naar artikel]


5. "Wijn, wijn, wijn, overal waar je kijkt die klotewijn" (26/08/2017 - De Morgen)

De proseccohype is totaal uit de hand gelopen. In de regio Veneto, waar de bubbelwijn vandaan komt, zijn de bossen verdwenen en worden alleen nog maar druiven verbouwd. [naar artikel]


6. 'Wijn, wijn, wijn, overal waar je kijkt die klotewijn' (14/04/2019 - De Morgen)

De proseccohype is totaal uit de hand gelopen. In de regio Veneto, waar de bubbelwijn vandaan komt, zijn de bossen verdwenen en worden alleen nog maar druiven verbouwd. [naar artikel]


7. Waarom is witte wijn wit, rode wijn rood en roséwijn roze? Zijn ze allemaal afkomstig van verschillende soorten druiven? (15/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wijn vind je in heel wat smaken en variaties aan kleuren: wit, rood, rosé en zelfs oranje. Onderling kennen ze ook tal van schakeringen. Maar hoe ontstaan die specifieke kleuren precies? En welke rol speelt de kleur van de druif? We vroegen het aan de meermaals bekroonde topsommelier Gianluca Di Taranto. [naar artikel]


8. Een fles wijn van 35.000 euro, goed voor 7.000 euro per glas: waarom is sommige wijn zo duur? En is dure wijn altijd beter? “Prijs is hallucinant” (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wie menukaarten van restaurants opentrekt, fronst soms de wenkbrauwen bij het zien van de prijzen van één fles wijn. Bij The Jane (**) in Antwerpen van chef Nick Bril al helemaal: daar staat de ‘Liber Pater’ op de kaart, wijn met een prijskaartje van 35.000 euro per fles, omgerekend een losse 7.000 euro per glas. Is dure wijn per se beter? Waarom kost die zoveel? En wordt dat vaak besteld? Nick Bril, sommelier Trésor Vets en wijnmaker Loïc Pasquet leggen uit. [naar artikel]


9. VIDEO | Klare Wijn 5, ‘Dure wijn is de beste wijn’ (06/12/2023 - De Tijd)

12:00 De videoreeks ‘Klare Wijn, misverstanden opgehelderd’ helpt je de complexe wijnwereld te doorgronden. In deze aflevering vertellen we je of dure wijn ook de beste is. [naar artikel]


10. Zelfs met dezelfde ingrediënten smaakt het anders: waarom de smos uit de broodjeszaak beter smaakt dan thuis (28/08/2022 - Het Nieuwsblad)

Onlangs ging ik met ons ma een smoske eten in een broodjeszaak. En toen we aan het eten waren zeiden we bijna synchroon: “Zo ne goeie kan je toch thuis niet maken.” Maar hoe komt dat, want puur op zich moet dat toch kunnen? Zijn het bepaalde verhoudingen? Of zit het gewoon allemaal tussen onze oren? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!