Vergeet brunch met bubbels, deze confituur brengt jouw favoriete glaasje wijn letterlijk naar je boterham. "Drunk Jelly" is een nieuw smeersel [naar artikel]
Zelfgemaakte confituur smaakt heerlijk op de boterham. Nu de pruimen op hun zoetst zijn, is dit hét moment om confituur te maken. Ik voeg nog [naar artikel]
Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. En wij, Belgen, hebben ons ontbijt het liefst een tikkel(tje) zoet. Cornflakes, granola of confituur en ’s weekends een koffiekoek of pannenkoek, alsjeblieft. Maar is een zoet ontbijt wel zo’n goed idee? “Het kan je smaakpapillen zo triggeren dat je de rest van de dag nog meer zoet verlangt”, zegt klinisch diëtiste Sanne Mouha. Wat eten we dan beter niet bij het ontbijt en wanneer is een ontbijt te zoet: een antwoord op je belangrijkste vragen. [naar artikel]
Een wit wijntje drinken we graag koud, het liefst nog op een zonnig terras. Niet doen, zeggen verschillende sommeliers. Witte wijn smaakt beter als hij niet te koud geserveerd wordt. [naar artikel]
Wat krijg je als je rosé mengt met chocolade? Een match made in heaven, op de markt gebracht door de Amerikaanse chocolatier Compartés. [naar artikel]
Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan voortaan wekelijks op zoek naar Plan B. Beginnen doen we met het ontbijt. En daar lusten we weleens confituur bij. Sterrenchef Axel Colonna-Cesari van restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver deed de test: aardbeienconfituur van alle mogelijke huismerken, en nadien ook de confituur van A-merk Materne. Want is het A-merk wel dat extra geld waard? En zo niet, wat is dan het beste plan B? [naar artikel]
Erik Van Looy geeft zich in Het Huis meer bloot dat hij op voorhand wou. Maar hij onthult ook een voorliefde voor een ongewoon ontbijt van [naar artikel]
Frambozen, aardbeien en kersen smaken niet enkel vers heerlijk in de zomer, ook de confituur van deze vruchten is om van te smullen. In de Jambrouwerij in Riemst verwerken ze elke week zo’n 200 kilogram seizoensfruit tot confituur en jam. [naar artikel]
Moet je nog aan het ontbijt beginnen vanochtend? Als dat doorgaans bestaat uit yoghurt, havermout of iets anders dat je eet uit een kommetje, [naar artikel]
Confituur, het kleurrijke verbond van onafhankelijke boekhandels, serveert de eerste woensdag van de maand een aantal tips. Deze Boekenbeursweek de vruchten voor november. [naar artikel]
O, wat houden we van dat frisse glas rosé in de zomer. vijf wijnbars waar het goed toeven is. [naar artikel]
Van twintig soorten confituur tot vijf carrièreopties: kiezen lijkt verliezen. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden dat velen kampen met keuzestress. Alvast een tip: ga naar Aldi, daar is maar één soort confituur. [naar artikel]
In het lijstje van “dingen die je niet wil terugvinden in een nieuwe pot confituur” moet een condoom toch wel ergens bovenaan prijken. De Britse Troy Hawkins was dan ook niet erg opgezet met wat een condoom leek te zijn in zijn potje confituur. [naar artikel]
In het lijstje van “dingen die je niet wil terugvinden in een nieuwe pot confituur” moet een condoom toch wel ergens bovenaan prijken. De Britse Troy Hawkins was dan ook niet erg opgezet met wat een condoom leek te zijn in zijn potje confituur. [naar artikel]
Niets dat zo smaakt als een goed glas melk bij het ontbijt. Maar wie de afelopen tijd nog in de supermarkt is geweest, weet dat het al lang niet [naar artikel]
Onderzoek wijst uit dat 1 op de 4 Belgen niet dagelijks ontbijt, en dat terwijl verschillende studies al aangetoond hebben dat het ontbijt de... [naar artikel]
Je geniet van je welverdiende zomervakantie, flaneert op het strand, geniet van een rosé wijntje op een zonnig terras en je draagt heel de dag door kleding dat lekker luchtig en fris is, een heerlijk gevoel. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.