15:34 De Brusselse chef Jean-Pierre Bruneau gaat in januari met pensioen. Dat betekent het einde van zijn restaurant. [naar artikel]
In het Brusselse restaurant Bruneau werd de kiem gezaaid van de huidige regering-Michel. Chef Jean-Pierre Bruneau (74) kondigt nu zijn pensioen aan. Wordt dat ook het einde van een bepaalde vorm van politieke netwerking? [naar artikel]
01:06 Decennialang was hij de chouchou van de Belgische gastronomie. Drie sterren armer is Jean-Pierre Bruneau vlijmscherp voor Michelin en GaultMillau. [naar artikel]
19:34 De gewezen sterrenchef Jean-Pierre Bruneau heeft eindelijk een koper voor zijn befaamd restaurant in Brussel. Wie de overnemer is, wordt nog niet bekendgemaakt. Vast staat wel dat het concept ongewijz... [naar artikel]
Topchef Maxime Maziers zal restaurant Bruneau, vlakbij de Basiliek van Koekelberg, in Ganshoren overnemen. Bruneau, dat sinds januari te koop stond, behoudt ook zijn naam. [naar artikel]
Op één van de toplocaties in Limburg, De Barrier in Houthalen, opent vanavond met Imprévu een nieuw restaurant, de opvolger van Innesto. De verwachtingen zijn hooggespannen. Er wordt dan ook hoog gemikt. Innesto bezat een Michelin-ster en is inmiddels verhuisd naar Zonhoven. Het is aan kok Mitchell Merola, die de zaak samen met zijn partner Daniela gaat uitbaten, om dezelfde ambitie waar te maken. Het koppel, bekend van Mijn Restaurant, leerde de knepen van het vak in Table'0 in Heers en zet nu hun culinaire droom dus verder in Houthalen-Helchteren. [naar artikel]
De horecasector vreest het groeiende aantal online reviews van klanten, die vaak voor een 'pruts' een goede reputatie om zeep kunnen helpen. The [naar artikel]
Sterrenchef Kobe Desramaults (36) uit Dranouter is bezig aan zijn laatste dagen achter het fornuis van restaurant In De Wulf, dat al enkele weken te koop staat. Zijn laatste avondmaal wordt een feest met dj's, kampvuur en vrienden. [naar artikel]
De 62-jarige afwasser Ali Sonko is door sterrenchef René Redzepi aangeduid als mede-eigenaar van zijn Deense toprestaurant Noma. De Gambiaan Sonko werkte al sinds de opening in het restaurant en Redzepi noemt hem "het hart en de ziel van Noma". [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.