Veggie en zó weinig calorieën: met deze burger krijg je echt the best of both worlds. Door bloemkool als basis te gebruiken voor het broodje, schrap je bakken calorieën uit het recept. En de veggieburger met aubergine is niet alleen ecologisch verantwoord, maar barst ook nog eens van de smaak en de voedingsstoffen. Wedden dat je nooit meer terugwil naar die doorsnee hamburger van weleer? [naar artikel]
Het Europees Parlement heeft vrijdag een voorstel verworpen om benamingen als “burger”, “steak” of “worst” te verbieden voor vegetarische producten. Veggieburgers of sojasteaks mogen dus op het menu blijven staan. [naar artikel]
Een glaasje rosé smaakt altijd, en ook de roze variant van cava kan ons wel bekoren. Maar het kan niet altijd feest zijn, en met de zomer in het [naar artikel]
Je vol voelen na iets eten, is niet hetzelfde als vol zitten. Dat is nu wetenschappelijk aangetoond, door een Nederlandse promovendus, die tevens... [naar artikel]
Je vol voelen na iets eten, is niet hetzelfde als vol zitten. Dat is nu wetenschappelijk aangetoond. Lees: voedsel dat moeite kost om te eten is beter voor je. [naar artikel]
Brouwerij Martens lanceert in het najaar een nieuw product. Met de zogenaamde hard seltzer ‘Heights’ mikt de brouwerij met nadruk op het trendy, jeugdige publiek. Een idee van de negende generatie van het familiebedrijf. [naar artikel]
Gentenaars kennen Madame Bakster waarschijnlijk al: de heerlijke guiltfree desserts die tot voor kort enkel via de gelijknamige webshop te [naar artikel]
Tijdens het paasweekend mag je al eens decadent doen. Een uitgebreide brunch is dan een fan-tas-tisch idee: je smult van hartig én zoet en kan met... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.