Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Beyhan kookt: confituur van aardbei, framboos en rabarber

04/08/2017 - 06:05
"Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze een overheerlijke confituur klaar. Smakelijk!"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Beyhan kookt: confituur van aardbei, framboos en rabarber (04/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze een overheerlijke confituur klaar. Smakelijk! [naar artikel]


2. Beyhan kookt: Galette met rabarber en aardbei (15/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze galette met rabarber en aardbei klaar. Smakelijk! [naar artikel]


3. Galette met rabarber en aardbei (15/07/2016 - Het Belang van Limburg)

De Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag is met haar 124.000 fans bekender dan Jeroen Meus op Instagram. Op de sociale netwerksite mutfaktayim_b deelt ze klassieke en eigentijdse Turkse gerechten. Vanaf nu toont Beyhan iedere vrijdag haar favoriete Turkse klassiekers ook in deze krant. [naar artikel]


4. Rabarber: meer dan een ingrediënt voor crumble of confituur. “Maak eens kip met rabarbermoes in plaats van appelmoes” (02/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

In de winkel springen de rozige rabarberstengels elk jaar opnieuw in het oog en ook de friszure smaak van rabarber is eentje om te onthouden. Rabarbercrumble of -confituur aten we allemaal al wel eens, maar kun je er ook andere bereidingen mee maken? “Het is zowel lekker in zoete als hartige gerechten", licht chef Michael Yates van restaurant Sail & Anchor toe. Hij deelt tips én exclusieve recepten om zelf met rabarber te experimenteren. [naar artikel]


5. Hou plaats voor het dessert: brownies met framboos (19/05/2017 - De Morgen)

Trakteer jezelf elke dag op een stukje brownie. Om die dagelijkse portie fruit binnen te krijgen, uiteraard. [naar artikel]


6. Framboos beschermt tegen veroudering (18/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

Net als aardbeien en blauwe bessen smaken frambozen heerlijk naar de zomer, en net zoals de zomer, is het frambozenseizoen altijd veel te snel [naar artikel]


7. De framboos op de taart: Margot verwent zus Marlies met een chocoladetaart (08/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Niets zegt ‘ik zie je graag’ zoals chocolade dat doet. Margot verwent grote zus Marlies met een chocolade-hazelnotentaart, gepimpt met frambozen.... [naar artikel]


8. Zo scoor je op Valentijn bij een foodie: liefdesdessert met chocolade en framboos (13/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

De liefde gaat door de maag, zeker als je een foodie date. En als jouw foodie van zoet houdt, is een zelfgemaakt dessert de ultieme manier om... [naar artikel]


9. Dé healthy snack voor zoetebekken: muffins met havermout, dadels, banaan en framboos (31/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wil je jouw kinderen havermout leren eten? Verstop de superfood in zalig zoete muffins. Ideaal als ontbijt, tussendoortje of dessert. And the best... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!