Montpellier en Isaac Mbenza verslaan Caen van debuterende Stef Peeters

05/08/2017 - 23:44
"Montpellier heeft zaterdag zijn eerste competitieduel in de Franse Ligue 1 tegen Caen gewonnen met 1-0. Stef Peeters, die in de 70e minuut werd ingebracht, maakte voor de bezoekers zijn debuut in een officiële wedstrijd."

1. Montpellier en Isaac Mbenza verslaan Caen van debuterende Stef Peeters (05/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Montpellier heeft zaterdag zijn eerste competitieduel in de Franse Ligue 1 tegen Caen gewonnen met 1-0. Stef Peeters, die in de 70e minuut werd ingebracht, maakte voor de bezoekers zijn debuut in een officiële wedstrijd. [naar artikel]

2. Guillaume wint met Angers van Amiens, Peeters (Caen) en Mbenza (Montpellier) verliezen (12/08/2017 - Het Belang van Limburg)

De Belgen in de Ligue 1 hebben zaterdagavond wisselend succes gekend op de tweede speeldag van de Franse voetbalcompetitie. Baptiste Guillaume won als invaller met Angers met 0-2 op bezoek bij Amiens, terwijl Stef Peeters en Isaac Mbenza hun wedstrijd met respectievelijk Caen en Montpellier verloren. [naar artikel]

3. Belgen in het buitenland – Overwinning voor Caen en Stef Peeters, nederlaag voor Isaac Mbenza en Montpellier (26/08/2017 - Metro)

Stef Peeters en Isaac Mbenza hebben zaterdag wisselend succes gekend op de vierde speeldag van de Franse Ligue 1. Peeters won met Caen met 1-0 van Metz, Mbenza ging met Montpellier met 2-1 de boot in tegen Dijon. Ronny Rodelin (ex-Moeskroen) bracht Caen na 50 minuten op voorsprong na een knappe dribbel en dito schot. […] [naar artikel]

4. Isaac Mbenza helpt Montpellier aan zege met assist (19/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Montpellier heeft zondag op de 26e speeldag in de Franse Ligue 1 met 2-1 gewonnen van Saint-Étienne. Isaac Mbenza kreeg zijn tweede basisplaats bij de thuisploeg en bedankte met een assist. [naar artikel]

5. Guillaume Gillet wint met Nantes op bezoek bij Montpellier, Mbenza valt in (11/03/2017 - Het Belang van Limburg)

Guillaume Gillet heeft zaterdag op de 29e speeldag in de Franse Ligue 1 met Nantes 2-3 gewonnen op het veld van Montpellier. [naar artikel]

6. Isaac Mbenza wint met Montpellier in Caen, El Kaddouri scoort voor Empoli (08/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Montpellier is zaterdag op de 32e speeldag in de Franse Ligue 1 met 0-2 gaan winnen op het veld van Caen. Belofte-international Isaac Mbenza kreeg een basisplaats bij de bezoekers en werd in de 83e minuut gewisseld. [naar artikel]

7. Isaac Mbenza wint met Montpellier in Caen (08/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Montpellier is op de 32e speeldag in de Franse Ligue 1 met 0-2 gaan winnen op het veld van Caen. Belofte-international Isaac Mbenza kreeg een [naar artikel]

8. Isaac Mbenza pakt punt met Montpellier, Yassine El Ghanassy wint bij debuut voor Nantes (19/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Montpellier is op de derde speeldag van de Franse Ligue 1 niet verder geraakt dan een 1-1-gelijkspel tegen Strasbourg. Daarnaast nam een [naar artikel]

9. Isaac Mbenza helpt Montpellier met doelpunt voorbij Nice (15/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Montpellier heeft zondag op de negende speeldag van de Franse Ligue 1 de punten thuisgehouden tegen Nice. De wedstrijd eindigde op 2-0. [naar artikel]