BusinessAM

26/08/2017 - 22:51
"Stef Peeters en Isaac Mbenza hebben zaterdag wisselend succes gekend op de vierde speeldag van de Franse Ligue 1. Peeters won met Caen met 1-0 van Metz, Mbenza ging met Montpellier met 2-1 de boot in tegen Dijon. Ronny Rodelin (ex-Moeskroen) bracht Caen na 50 minuten op voorsprong na een knappe dribbel en dito schot. […]"

1. Belgen in het buitenland – Overwinning voor Caen en Stef Peeters, nederlaag voor Isaac Mbenza en Montpellier (26/08/2017 - Metro)

Stef Peeters en Isaac Mbenza hebben zaterdag wisselend succes gekend op de vierde speeldag van de Franse Ligue 1. Peeters won met Caen met 1-0 van Metz, Mbenza ging met Montpellier met 2-1 de boot in tegen Dijon. Ronny Rodelin (ex-Moeskroen) bracht Caen na 50 minuten op voorsprong na een knappe dribbel en dito schot. […] [naar artikel]

2. Wat is er aan de hand met David Goffin? Derde nederlaag op vijf wedstrijden in 2019 en meteen uitgeschakeld in Montpellier (06/02/2019 - Het Belang van Limburg)

David Goffin (ATP-21), als tweede reekshoofd vrij in de eerste ronde, werd woensdag in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Montpellier (524.340 euro) in de tweede ronde uitgeschakeld door de Serviër Filip Krajinovic (ATP-72). In 1 uur en 28 minuten maakte die er tweemaal 6-4 van. [naar artikel]

3. Denayer en Lyon lijden eerste nederlaag in Montpellier, Souquet (ex-AA Gent) scoort wereldgoal (27/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Olympique Lyon is na drie speeldagen het maximum van de punten kwijt in de Ligue 1. De ploeg van Jason Denayer verloor dinsdagavond een uitgestelde... [naar artikel]

4. Montpellier en Isaac Mbenza verslaan Caen van debuterende Stef Peeters (05/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Montpellier heeft zaterdag zijn eerste competitieduel in de Franse Ligue 1 tegen Caen gewonnen met 1-0. Stef Peeters, die in de 70e minuut werd ingebracht, maakte voor de bezoekers zijn debuut in een officiële wedstrijd. [naar artikel]

5. Guillaume wint met Angers van Amiens, Peeters (Caen) en Mbenza (Montpellier) verliezen (12/08/2017 - Het Belang van Limburg)

De Belgen in de Ligue 1 hebben zaterdagavond wisselend succes gekend op de tweede speeldag van de Franse voetbalcompetitie. Baptiste Guillaume won als invaller met Angers met 0-2 op bezoek bij Amiens, terwijl Stef Peeters en Isaac Mbenza hun wedstrijd met respectievelijk Caen en Montpellier verloren. [naar artikel]

6. Belgen in het buitenland – PSG kan zonder Neymar niet winnen in Montpellier (23/09/2017 - Metro)

Paris Saint-Germain heeft zaterdag op de zevende speeldag in de Franse Ligue 1 zijn eerste punten van het seizoen verloren. Het sterrenensemble, dat niet kon rekenen op de lichtgeblesseerde Neymar, kwam niet tot scoren in Montpellier (0-0). Bij de bezoekers begon Thomas Meunier in de basis, maar de Rode Duivel werd na 71 minuten naar […] [naar artikel]

7. Belgen in het buitenland – Tielemans kan met Monaco niet winnen van Montpellier (30/09/2017 - Metro)

AS Monaco heeft vrijdagavond in de openingswedstrijd van de achtste speeldag in de Franse Ligue 1 1-1 gelijkgespeeld tegen Montpellier. Wie anders dan Radamel Falcao opende na 38 minuten de score voor de regerende landskampioen, de twaalfde competitietreffer van het seizoen reeds voor de Colombiaan. Souleymane Camara bracht de bezoekers in blessuretijd echter op gelijke […] [naar artikel]

8. Belgen in het buitenland – Isaac Mbenza bezorgt Montpellier de zege (03/02/2018 - Metro)

Montpellier heeft zaterdag met 2-1 van Angers gewonnen in de Franse Ligue 1. Isaac Mbenza maakte het winnende doelpunt. Karl Toko Ekambi (20.) opende van op de stip de score voor Angers, Paul Lasne (42.) maakte nog voor de rust gelijk. Mbenza zat toen nog op de bank. De 21-jarige Belg mocht pas na 68 […] [naar artikel]

9. FT buitenland: Neymar ontslagen uit het ziekenhuis - Isaac Mbenza trefzeker voor Montpellier - Januzaj zet Alaves opzij (04/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Atheense derby tussen Olympiakos en Panathinaikos is op de 24ste speeldag in de Griekse voetbalcompetitie op een 1-1 gelijkspel geëindigd. Beide... [naar artikel]