Antwerp pakt de zege in de Antwerpse derby na dolle slotfase

19/08/2017 - 22:30
"Antwerp heeft de Antwerpse derby tegen KV Mechelen met 1-2 gewonnen na een dolle slotfase. KV Mechelen leek er enkele minuten voor tijd een"

1. Antwerp pakt de zege in de Antwerpse derby na dolle slotfase (19/08/2017 - De Morgen)

Antwerp heeft de Antwerpse derby tegen KV Mechelen met 1-2 gewonnen na een dolle slotfase. KV Mechelen leek er enkele minuten voor tijd een gelijkspel uit te slepen, maar het was uiteindelijk Faris Haroun die Antwerp bevrijdde door in de slotminuut de winnende treffer te scoren. [naar artikel]

2. Jupiler Pro League – Lokeren geeft in dolle slotfase riante voorsprong uit handen in derby tegen AA Gent (30/11/2018 - Metro)

Sporting Lokeren en AA Gent hebben vrijdagavond in de openingswedstrijd van de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League 2-2 gelijkgespeeld. In de Oost-Vlaamse derby mocht de thuisploeg op Daknam gaan rusten met een 1-0 voorsprong, nadat Lukas Marecek even voordien in de blessuretijd van de eerste helft de score had geopend met een afgeweken […] Het bericht Jupiler Pro League – Lokeren geeft in dolle slotfase riante voorsprong uit handen in derby tegen AA Gent verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. STVV en Antwerp delen de punten na dolle slotfase (22/12/2019 - Het Belang van Limburg)

STVV ontving vanavond The Great Old op Stayen. De doelpunten bleven lang uit, tot Suzuki de score opende in de 87ste minuut. In de extra tijd legde Refaelov een strafschop binnen. [naar artikel]

4. Antwerp kan alweer niet winnen, maar sleept in dolle slotfase tegen Westerlo alsnog punt uit de brand in behekst Kuipje (27/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Antwerp kan het niet meer. Voor de vijfde competitiewedstrijd op rij was er geen overwinning, wel een knappe terugkeer. En toch: er zat zo veel meer in. [naar artikel]

5. Hij doet het weer: George Ilenikhena bezorgt Antwerp in dolle slotfase (met ook nog bal op de paal) punt tegen Anderlecht (17/12/2023 - Het Belang van Limburg)

De ene topper is de andere niet. Terwijl Club-Gent in de tweede helft slaapverwekkend was, maakten Antwerp en Anderlecht er 90 minuten een topduel van (1-1). Hier geen discussie over de VAR, wel een aantrekkelijk duel waar Antwerp na een vroege blunder van doelman Butez pas in de slotminuut zijn verdiend punt binnenhaalde. Anderlecht verdedigde vooral na rust en deed te weinig met de ruimte die het kreeg. [naar artikel]

6. Met dank aan Toby Alderweireld: Antwerp pakt alsnog punt tegen Westerlo na dolle slotfase (23/12/2023 - Het Belang van Limburg)

De laatste thuismatch van het jaar heeft opnieuw geen zege opgeleverd voor Antwerp. Wel het nodige spektakel. Invaller Stassin leek Westerlo met twee goals de zege te schenken in Deurne-Noord, maar in een dolle slotfase, waarin Antwerp meer dan één keer had kunnen scoren, sleepte aanvoerder Alderweireld een punt uit de brand voor de kampioen: 2-2. [naar artikel]

7. Invallers Corbanie en Ondrejka knallen Antwerp in dolle slotfase naar zege tegen Club Brugge (04/02/2024 - Sporza)

Memorabele middag op de Bosuil. Tegen Club Brugge leek Antwerp lange tijd op weg naar een nederlaag. Tot jeugdproduct Kobe Corbanie in het slot met een geweldige knal voor de gelijkmaker zorgde. In minuut 99 - er was een lange pauze na een zorgwekkende val van De Cuyper - keerde invaller Ondrejka de scheve situatie helemaal om. Is het nu weer crisis bij Club? [naar artikel]

8. Antwerp wint vurige derby in slotfase (19/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Niet voor watjes, het burenduel tussen KV Mechelen en Antwerp. Na negentig minuten bikkelen won de Great Old uiteindelijk met 1-2. Dankzij de [naar artikel]

9. Antwerp is de ploeg van’t Stad: Mbokani bezorgt zijn team zege én de leidersplaats na dolle derby (25/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp is de ploeg van ‘t Stad. En voorlopig zelfs ook de leider in de Jupiler Pro League. ‘t Kostte de mannen van Ivan Leko bloed, zweet en tranen, maar ze wonnen vanmiddag wel met 3-2 van Beerschot na een hoogst vermakelijke derby. Mbokani kroonde zich een kwartier voor tijd tot matchwinnaar. [naar artikel]