Sporza

Sterling bezorgt City zege bij Bournemouth in 97e minuut

26/08/2017 - 15:32
"Manchester City heeft op de valreep de zege meegepakt uit Bournemouth. Met Kompany en De Bruyne in de basis zette het een 1-0-achterstand recht. Jesus voor de rust en Sterling in de extra tijd scoorden."

1. Sterling bezorgt City zege bij Bournemouth in 97e minuut (26/08/2017 - Sporza)

Manchester City heeft op de valreep de zege meegepakt uit Bournemouth. Met Kompany en De Bruyne in de basis zette het een 1-0-achterstand recht. Jesus voor de rust en Sterling in de extra tijd scoorden. [naar artikel]

2. Belgen in het buitenland – Sterling bezorgt Manchester City zege tegen Watford met loepzuivere hattrick (09/03/2019 - Metro)

Manchester City heeft zaterdag op de 30e speeldag van de Engelse Premier League met 3-1 van Watford gewonnen. Kevin De Bruyne ontbrak geblesseerd bij City, Vincent Kompany speelde wel de hele partij. Aan de overkant stond ook Christian Kabasele in de basis. In de eerste helft viel er behoorlijk weinig te beleven in het Etihad […] Het bericht Belgen in het buitenland – Sterling bezorgt Manchester City zege tegen Watford met loepzuivere hattrick verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Geen De Bruyne, wel een zege: aanvoerder Sterling bezorgt Man City de volle buit tegen Arsenal (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ook zonder de geblesseerde Kevin De Bruyne heeft Manchester City de topper tegen Arsenal gewonnen. Het werd 1-0, aanvoerder Raheem Sterling zorgde voor de enige treffer van de match. [naar artikel]

4. LIVEBLOG CITY-CHELSEA. Sterling op de counter! Misrekenen van Kyle Walker komt City duur te staan (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het Manchester City van De Bruyne en Doku lijkt wel onklopbaar. Zegevieren ze opnieuw tegen The Blues? Volg het via onderstaande liveblog. [naar artikel]

5. LIVE ASTON VILLA-MAN CITY (21u15). Doelpunt Doku tegen Bournemouth verkozen tot City-goal van maand november (06/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Man City zag afgelopen weekend Jérémy Doku uitvallen - de Rode Duivel is hoogst twijfelachtig - en krijgt nu de lastige verplaatsing naar Aston Villa voorgeschoteld. Kunnen Youri Tielemans en co de landskampioen doen struikelen? Volg de clash in onze liveblog! [naar artikel]

6. LIVEBLOG BOURNEMOUTH-CITY. Sluipt City, met De Bruyne en Doku op de bank, dichter bij leider Liverpool? (24/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Staat Kevin De Bruyne vanavond aan de aftrap tegen Bournemouth? Afgelopen week bleef hij alvast op de bank. “Stramheid en spierstijfheid in de zone rond de hamstring”, duidt Pep Guardiola. “Hij is niet geblesseerd, maar ik weet nog niet of hij 100% is.” De staff volgt de situatie verder op, De Bruyne zal wel mee afreizen naar Bournemouth. Volg de ontwikkelingen hieronder. [naar artikel]

7. LIVEBLOG BOURNEMOUTH-CITY. 0-1! Foden zet City op voorsprong, De Bruyne en Doku blijven voorlopig op de bank (24/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City gaat vanavond op bezoek bij Bournemouth. Na wat “stijfheid en stramheid” werd De Bruyne uit voorzorg op de bank gehouden; ook Doku start niet. Maar ook zonder de Belgen wist City al te scoren. Foden zette The Citizens op voorsprong. Volg alles hier live. [naar artikel]

8. LIVEBLOG BOURNEMOUTH-CITY. City duikt rust in met 0-1-voorsprong, komen Belgen in tweede helft wel in actie? (24/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City gaat vanavond op bezoek bij Bournemouth. Na wat “stijfheid en stramheid in de zone rond de hamstring” werd De Bruyne uit voorzorg op de bank gehouden; ook Doku start niet. Ook zonder de Belgen wist City al te scoren. Foden zette The Citizens op voorsprong. Volg alles hier live. [naar artikel]

9. LIVEBLOG BOURNEMOUTH-CITY. Doku komt het veld op, helpt hij voorsprong City verder uitbreiden? (24/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City gaat vanavond op bezoek bij Bournemouth. Na wat “stijfheid en stramheid in de zone rond de hamstring” werd De Bruyne uit voorzorg op de bank gehouden. Onze andere landgenoot viel in na 60 minuten, nadat City al een tijdje op voorsprong gaat. Diepen ze hun voorsprong met de hulp van Doku verder uit? Volg alles hier live. [naar artikel]

10. Harry Kane bezorgt Tottenham zege tegen Manchester City met goal in 95ste minuut (19/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Manchester City, met Kevin De Bruyne, heeft op de 26e speeldag van de Engelse Premier League met 2-3 verloren van Tottenham. Het beslissende doelpunt, de tweede treffer van Harry Kane, viel pas in de 95ste minuut. De Citizens leden hun eerste nederlaag in zestien competitiewedstrijden. [naar artikel]