Sporza

Tottenham geeft overwinning in de extra tijd nog uit handen

27/08/2017 - 18:58
"Tottenham heeft opnieuw niet kunnen winnen op Wembley. De Spurs rekenden zich al rijk tegen Burnley, maar in de 92e minuut zette Wood de 1-1 op het bord."

1. Tottenham geeft overwinning in de extra tijd nog uit handen (27/08/2017 - Sporza)

Tottenham heeft opnieuw niet kunnen winnen op Wembley. De Spurs rekenden zich al rijk tegen Burnley, maar in de 92e minuut zette Wood de 1-1 op het bord. [naar artikel]

2. PSG geeft in de extra tijd de overwinning nog uit handen (09/09/2016 - Sporza)

PSG is voorlopig niet het autoritaire PSG van de voorbije seizoenen in de Ligue 1. De Franse kampioen, met Thomas Meunier 90 minuten op het veld, speelde gelijk. [naar artikel]

3. Tienkoppig Seraing geeft in extra tijd de overwinning uit handen tegen Oostende (08/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Elk een puntje: daar schieten zowel Seraing als KV Oostende weinig mee op. Pas in de blessuretijd kon een matig KVO, met héél veel moeite tegen een tienkoppige thuisploeg, nog een gelijkspel (1-1) uit de brand slepen. Bij Seraing sloegen ze zich voor het hoofd, want het had de hele wedstrijd al kansen bij de vleet gemist. [naar artikel]

4. Belgen in het buitenland – Tottenham Hotspur geeft zege tegen West Ham bijna uit handen (23/09/2017 - Metro)

Tottenham Hotspur heeft vandaag op de zesde speeldag in de Premier League West Ham geklopt met 2-3. De Spurs leken op het uur op weg naar een eenvoudige zege, maar moesten na een inhaalrace van West Ham nog zwoegen voor de drie punten. Bij de rust was er voor Tottenham, na twee treffers van Kane […] [naar artikel]

5. Tottenham geeft voorsprong uit handen tegen West Ham (25/10/2017 - Sporza)

Tottenham is uitgeschakeld in de 1/8e finales van de League Cup. Tegen West Ham kwam het 2-0 voor, maar de bezoekers keerden de rollen in amper een kwartier tijd om. [naar artikel]

6. LIVE. Sensatie op Wembley: Tottenham geeft voorsprong na rust hélemaal uit handen (29/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Tottenham Hotspur - Wolverhampton • Wembley Stadium • Twintigste speeldag Premier League • Spurs hebben 15 op 15 in Engeland [naar artikel]

7. Tottenham geeft 0-2 nog uit handen in verhitte derby op Arsenal, Vertonghen alweer gerehabiliteerd (01/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Emirates Stadium [naar artikel]

8. Tottenham geeft in allerlaatste minuut zege nog uit handen tegen Newcastle (27/09/2020 - Het Belang van Limburg)

Tottenham is thuis niet verder dan een 1-1 gelijkspel geraakt tegen Newcastle. De Spurs domineerden de hele wedstrijd maar zagen in de absolute slotfase de bezoekers nog langszij komen via een penalty. Toby Alderweireld bleef voor de tweede wedstrijd op rij op de bank. [naar artikel]

9. Mourinho passeert Alderweireld en ziet hoe zijn Tottenham het opnieuw uit handen geeft in slotfase (27/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

1 op 9. Tottenham moet de rol helemaal voorin lossen. Na nederlagen bij Liverpool en thuis tegen Leicester werd er ook bij laagvlieger Wolverhampton niet gewonnen. Ondanks een goal na 57 seconden van Ndombele na een wat afgeweken schot. In de slotfase zag een gekwetste Dendoncker vanuit de tribune hoe Saïss nog voor de gelijkmaker zorgde door een corner overhoeks in te koppen. Het plannetje van Mourinho opnieuw gedwarsboomd. De Spurs die nalieten voor een tweede goal te gaan en het angsthazenvoetbal dat afgestraft werd. Zonder Alderweireld - de Rode Duivel is na twee ongelukkig optredens op de bank verzeild geraakt ten voordele van de Colombiaan Sánchez. Zo liet Tottenham na te profiteren van de verrassende draw van Liverpool tegen West Brom en blijven ze als nummer vijf op zes punten hinken. [naar artikel]

10. Tottenham scoort al in eerste minuut, maar geeft zege in slot nog uit handen tegen Wolverhampton (27/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Tottenham heeft in de laatste Premier League-wedstrijd van het jaar een overwinning in de slotfase nog uit handen gegeven. Na een doelpunt in de eerste minuut leken de Spurs de hele wedstrijd zegezeker, tot Wolverhampton vijf minuten voor tijd nog gelijkmaakte. Bij de thuisploeg ontbrak Leander Dendoncker voor de tweede week op rij met een blessure. [naar artikel]