Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Weekmenu van wind en buien

12/09/2017 - 12:50
"De komende dagen zal vooral de wind het weerbeeld bepalen. Opklaringen en buien wisselen elkaar af, terwijl het te fris is voor de tijd van het jaar. Dat meldt het KMI. Deze namiddag is het wisselend bewolkt met soms enkele buien, vooral in de Ardennen en in het noorden van het land. In het westen […]"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Weekmenu van wind en buien (12/09/2017 - Metro)

De komende dagen zal vooral de wind het weerbeeld bepalen. Opklaringen en buien wisselen elkaar af, terwijl het te fris is voor de tijd van het jaar. Dat meldt het KMI. Deze namiddag is het wisselend bewolkt met soms enkele buien, vooral in de Ardennen en in het noorden van het land. In het westen […] [naar artikel]


2. Wind, wind en nog eens wind: waait het echt harder dan vroeger in België? En heeft dat gevolgen? (16/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Van een rustige windstille zomerdag tot stormachtige herfstdagen, niets is zo veranderlijk als de wind. En aprilse grillen, die kunnen er ook wat van. Gisteren nog waarschuwde het KMI met code oranje. En ook vandaag blijft het stevig waaien. Maar waait het nu eigenlijk harder of juist zachter dan vroeger? Verandert de windsnelheid met een veranderend klimaat? En wat is de impact daarvan? HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters licht toe. [naar artikel]


3. Wind, wind en nog eens wind: waait het echt harder dan vroeger in België? En heeft dat gevolgen voor ons? (16/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Van een rustige windstille zomerdag tot stormachtige herfstdagen, niets is zo veranderlijk als de wind. En aprilse grillen, die kunnen er ook wat van. Gisteren nog waarschuwde het KMI met code oranje. En ook vandaag blijft het stevig waaien. Maar waait het nu eigenlijk harder of juist zachter dan vroeger? Verandert de windsnelheid met een veranderend klimaat? En wat is de impact daarvan? HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters licht toe. [naar artikel]


4. NINA tipt: nooit meer stressen over het weekmenu (12/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Maandag. Gesteld dat je de dag al zonder kleerscheuren doorkomt, kan het stressen over een gezonde avondmaaltijd elke weekdag weer beginnen. Want [naar artikel]


5. Onze columniste over zwembroeken achter de vuilbak, gezeur over het weekmenu en de ommekeer (30/07/2017 - Gazet van Antwerpen)

Gekrijs wanneer je na een lange dag eindelijk een campari hebt uitgeschonken of een gevecht in je recent geordende inloopkast: een gezin kan hectisch zijn. Bij Anneke (42) uit ­Pulle is dat niet anders. Samen met haar man Phille (44) en zonen Ricky (10) en Vinnie (5) probeert ze er elke dag het beste van te maken. [naar artikel]


6. Waarom een restjesdag inlassen in je weekmenu geen goed idee is (07/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Nee, een restjesdag is niet de beste optie om je koelkast leeg te krijgen, zo vindt Jennifer Schleber van Empty The Fridge. “Lekkerder is om nieuwe gerechten te verzinnen met je overschotten.” [naar artikel]


7. ‘Bewoners lopen hier rond met het weekmenu op hun rollator geplakt’ (14/11/2021 - De Morgen)

Niet alle commerciële woonzorgcentra moeten over dezelfde kam geschoren worden. Zo zijn er een aantal rusthuizen in commerciële handen, die toch beslist hebben om het vastgoed en de uitbating niet van elkaar te scheiden. Zonnesteen in Zemst is er daar een van. [naar artikel]


8. Nooit meer de vraag ‘wat eten we vandaag’: deze 5 gerechten zet je graag op het weekmenu (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

De vraag ‘wat eten we vandaag’ is ongetwijfeld één van de meest gestelde vragen in elk huishouden. Even geen inspiratie meer voor op het boodschappenlijstje dit weekend? Met deze 4 recepten in je weekmenu schrijft dat lijstje zichzelf. Van vis tot taart en taco’s: aan alles werd gedacht. Aan tafel! [naar artikel]


9. Wat eten we volgende week? 5 gerechten voor op je weekmenu én op het boodschappenlijstje dit weekend (08/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Alsof het per seizoen nog niet ingewikkeld genoeg is om recepten te verzinnen, gooit de lente er ook nog eens een vleugje winter bij. Wil je voorbereid zijn op elke temperatuur en elke aprilse gril? Dan zetten we deze week een perfecte mix van comfort, warme en koude gerechten op het menu. Van gevulde pastaschelpen tot fish and chips: er zal gesmuld worden. [naar artikel]


10. Van comfortfood tot het perfecte apérohapje: 5 recepten voor op je weekmenu (15/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Lang weekend! Dat betekent extra tijd om je weekmenu op punt te stellen én om toch nog voldoende te ontspannen. Van een smeuïge macaroni met kaas en hesp tot een fris trio van groentefrietjes als apéro: dankzij deze 5 recepten uit het HLN Eten-weekmenu tel je elke dag af naar de volgende maaltijd. Is het al etenstijd? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!