Ruben Vande Walle is ambachtelijk slachter/slager in Kluisbergen. [naar artikel]
Ruben Vande Walle is ambachtelijk slachter/slager in Kluisbergen. [naar artikel]
De populaire restaurantketen Amadeus opent maandag haar nieuwe vestiging aan de Sint-Niklase Houtbriel. Het is alweer de elfde vestiging van de keten die bekend staat om haar ‘ribbekes à volonté’. [naar artikel]
Latinzanger Luis Fonsi stond zaterdagavond op het hoofdpodium van Afro-Latino, maar hij landde vrijdagmiddag al in ons land. Tijdens zijn vrije uren vonden hij en zijn crew hun weg naar brasserie ‘De Beurs’ in Maaseik, waar ze de hele voorraad ribbekes naar binnen speelden. [naar artikel]
Brasserie Coletje verdwijnt uit het Kampse straatbeeld. De legendarische zaak aan de Hamsesteenweg in Heppen wordt verkocht. Na 27 jaar trekt eigenaar Rudi Achten de deur achter zich dicht, nadat zijn vrouw Nelly in juni aan kanker overleed. [naar artikel]
Bonnie Kamau is het levende bewijs dat er chemie is tussen België en Kenia. Toen hij hier dertien jaar geleden als politiek vluchteling aankwam kon hij niet vermoeden dat hij zoveel jaar later aan de slag zou zijn als procesoperator bij BASF Antwerpen in Zandvliet. Het geheim van zijn succes? “Nederlands leren”, zegt hij vrijwel accentloos. Al moet hij zelf toegeven dat dat niet altijd gemakkelijk was. Maar het lukte hem en ondertussen timmert hij rustig verder aan zijn carrière bij de Duitse chemiereus. [naar artikel]
In ‘Not so frequently asked questions’ vuurt Dave Peters 10 ongewone levensvragen af op een sporter. Vandaag: Bart Nieuwkoop, verdediger bij Union. [naar artikel]
Elektrische wagenmaker Tesla, ongetwijfeld het hipste autobedrijf van het moment, kondigde aan over drie jaar een model op de markt te brengen aan... [naar artikel]
Hou jij er van als je vlees saignant of bleu gebakken wordt en de binnenzijde dus nog bloederig is? Volgens een professor aan de Universiteit van [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.