Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Almaar goedkopere biefstuk en ribbekes à volonté zijn enkel mogelijk als grootopkopers de slachthuizen het mes op de keel zetten

14/09/2017 - 07:47
"Ruben Vande Walle is ambachtelijk slachter/slager in Kluisbergen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. "De almaar goedkopere biefstuk in de rekken en de ribbekes à volonté zijn enkel mogelijk als de grootopkopers de slachthuizen het mes op de keel zetten" (14/09/2017 - De Morgen)

Ruben Vande Walle is ambachtelijk slachter/slager in Kluisbergen. [naar artikel]


2. Almaar goedkopere biefstuk en ribbekes à volonté zijn enkel mogelijk als grootopkopers de slachthuizen het mes op de keel zetten (14/09/2017 - De Morgen)

Ruben Vande Walle is ambachtelijk slachter/slager in Kluisbergen. [naar artikel]


3. Biefstuk in België de helft goedkoper dan in Frankrijk l Een biefstuk kost in België maar liefst 55,9 procent minder dan in Frankrijk. Dat blijkt uit een studie van het prijzenobservatorium over de prijsvorming van rundvlees. De Belgische consument prof (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Vanaf maandag kun je hier ook ribbekes à volonté eten (04/11/2017 - Het Nieuwsblad)

De populaire restaurantketen Amadeus opent maandag haar nieuwe vestiging aan de Sint-Niklase Houtbriel. Het is alweer de elfde vestiging van de keten die bekend staat om haar ‘ribbekes à volonté’. [naar artikel]


5. Luis Fonsi: eerst ribbekes eten in Maaseik, daarna op hoofdpodium Afro-Latino (14/07/2019 - Het Belang van Limburg)

Latinzanger Luis Fonsi stond zaterdagavond op het hoofdpodium van Afro-Latino, maar hij landde vrijdagmiddag al in ons land. Tijdens zijn vrije uren vonden hij en zijn crew hun weg naar brasserie ‘De Beurs’ in Maaseik, waar ze de hele voorraad ribbekes naar binnen speelden. [naar artikel]


6. Legendarische brasserie Coletje sluit definitief: “300 kilo steppegras en 200 kilo ribbekes per weekend” (03/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Brasserie Coletje verdwijnt uit het Kampse straatbeeld. De legendarische zaak aan de Hamsesteenweg in Heppen wordt verkocht. Na 27 jaar trekt eigenaar Rudi Achten de deur achter zich dicht, nadat zijn vrouw Nelly in juni aan kanker overleed. [naar artikel]


7. Bonnie Kamau uit Kenia: “Van Belgische kost ben ik vooral gek op ribbekes” (08/01/2022 - Gazet van Antwerpen)

Bonnie Kamau is het levende bewijs dat er chemie is tussen België en Kenia. Toen hij hier dertien jaar geleden als politiek vluchteling aankwam kon hij niet vermoeden dat hij zoveel jaar later aan de slag zou zijn als procesoperator bij BASF Antwerpen in Zandvliet. Het geheim van zijn succes? “Nederlands leren”, zegt hij vrijwel accentloos. Al moet hij zelf toegeven dat dat niet altijd gemakkelijk was. Maar het lukte hem en ondertussen timmert hij rustig verder aan zijn carrière bij de Duitse chemiereus. [naar artikel]


8. Union-kilometervreter Bart Nieuwkoop over ‘ribbekes’, leugens als Feyenoord-speler en… pasta koken: “Ik ben het prototype van de verwende voetballer” (09/11/2022 - Het Belang van Limburg)

In ‘Not so frequently asked questions’ vuurt Dave Peters 10 ongewone levensvragen af op een sporter. Vandaag: Bart Nieuwkoop, verdediger bij Union. [naar artikel]


9. Goedkopere batterijen maken goedkopere Tesla's (24/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Elektrische wagenmaker Tesla, ongetwijfeld het hipste autobedrijf van het moment, kondigde aan over drie jaar een model op de markt te brengen aan... [naar artikel]


10. Het 'bloed' dat uit je biefstuk gelopen komt is helemaal geen bloed (18/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Hou jij er van als je vlees saignant of bleu gebakken wordt en de binnenzijde dus nog bloederig is? Volgens een professor aan de Universiteit van [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!