Jarenlang was Piet Huysentruyt dé tv-kok van Vlaanderen, maar daar kwam enkele jaren geleden abrupt een einde aan. Heeft hij het daar nog [naar artikel]
Jarenlang was Piet Huysentruyt dé tv-kok van Vlaanderen, maar daar kwam enkele jaren geleden abrupt een einde aan. Heeft hij het daar nog [naar artikel]
Jarenlang was hij dé tv-kok van Vlaanderen, maar daar enkele jaren geleden abrupt een einde aan. Heeft hij het daar nog moeilijk mee? [naar artikel]
Nu Piet Huysentruyt (60) dit weekend definitief afscheid neemt van de gastronomische keuken, geniet hij met volle teugen van zijn rol als opa van kleinzoon Joshua. Hij geeft de fakkel met veel vertrouwen door aan zoon Cyriel (32), die enkele jaren geleden sterrenzaak Likoké in Frankrijk overnam. Een openhartig gesprek tussen vader en zoon over het gevecht met de weegschaal, vallen en opstaan en de tirannie in de keuken. “Wie vandaag scheldt op zijn personeel, zit misschien niet meer op het juiste pad.” [naar artikel]
Verrassend nieuws vanuit het Zuid-Franse Les Vans, waar Piet Huysentruyt na een lange winterslaap opnieuw de deuren opende van zijn restaurant... [naar artikel]
Verrassend nieuws vanuit het Zuid-Franse Les Vans, waar Piet Huysentruyt na een lange winterslaap opnieuw de deuren opende van zijn restaurant... [naar artikel]
Pompoen is tijdens de herfstmaanden niet weg te denken, maar hoe maak je de groente op een originele manier klaar? Met welke verschillende soorten kan je allemaal aan de slag? En wat zijn topgerechten om de groente in te verwerken? HLN-chef Piet Huysentruyt legt de do’s en don’ts met pompoen uit én deelt 3 exclusieve recepten. “Tomaat en pompoen combineer je best niet.” [naar artikel]
“Nooit had ik een betere vriend als Benjamin.” Is dat nu juist of fout? Je zou denken dat het fout is en dat het “dan Benjamin” moet zijn. Maar volgens de nieuwe versie van de Algemene Nederlandse Spraakkunst (ANS) - die enkele dagen geleden is voorgesteld - zijn ‘dan’ en ‘als’ evenwaardig. "In grammatica is het vaak geen kwestie van juist of fout", klinkt het bij linguïst Timothy Colleman (UGent) in "Nieuwe feiten" op Radio 1. [naar artikel]
Piet Huysentruyt (53) gaat eind deze maand in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg koken voor het goede doel. Samen met een aantal Zuid-Afrikaanse collega’s kookt de sterrenchef van het Franse restaurant Likoké voor Chefs who Share, dat zich inzet voor kansarme kinderen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.