LIVE: Iseka mist gelijkmaker op slag van rust (1-0)

28/09/2017 - 19:47
"Stadion: Stadio Olimpico Scheidsrechter Harald Lechner (Oos) Stadio Olimpico helemaal leeg Dury moet het zonder Bossut en De Sart doen"

1. LIVE CLUB BRUGGE-UNION. Vanaken kopt blauw-zwart op slag van rust op gelijke hoogte! (10/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een topper op vrijdagavond in de Jupiler Pro League. Club Brugge wil tegen Union vertrouwen tanken met het oog op de Champions League-clash met Benfica. Dat leek niet te lukken - Lapoussin maakte er snel 0-1 van. Maar Vanaken kopte op slag van rust dan weer de gelijkmaker binnen. Volg de wedstrijd hieronder LIVE! [naar artikel]

2. Kijk LIVE! En daar is de gelijkmaker: Van Kerkhoven slaat toe op slag van rust! (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Red Flames kijken Engeland in de ogen in een oefenduel. De oefenmatch van onze Belgische voetbaldames is live te bekijken op Q2 en HLN.be. [naar artikel]

3. LIVE. Ronaldo mist enorme kans op slag van rust! (15/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Groep F • Aftrap: 18u • Ref: Cüneyt Çak?r • Boedapest [naar artikel]

4. LIVE ATALANTA-MILAN. Onvermijdelijke Giroud kopt op slag van rust de gelijkmaker binnen, De Ketelaere mist grote kans (09/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Speciale wedstrijd voor Charles De Ketelaere, want hij krijgt met Atalanta z'n moederclub AC Milan over de vloer. ‘CDK’ staat ook in de basis, maar miste na een minuut of zeven al een gigantische kans. Volg de wedstrijd in de liveblog hieronder! [naar artikel]

5. Matig AC Milan met billen bloot bij Chelsea, De Ketelaere mist vlak voor rust gelijkmaker (05/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea boekte in eigen huis een duidelijke en oververdiende zege tegen AC Milan: 3-0. Charles De Ketelaere, net als zijn ploegmaats bleekjes, miste vlak voor rust de gelijkmaker. Fofana, Aubameyang en James zorgden voor het Londense feestje. [naar artikel]

6. LIVE. Portugal kan overwicht nog niet verzilveren, Ronaldo mist enorme kans op slag van rust! (15/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Milan op rozen na treffer Giroud op slag van rust, Osimhen in absolute slot met de gelijkmaker! (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Napoli neemt het in de terugmatch van de kwartfinale van de Champions League op tegen AC Milan. De Napolitanen moeten in eigen stadion een 0-1-achterstand zien op te halen tegen de ‘Rossoneri’. Op slag van rust zette Giroud de bezoekers op voorsprong, de thuisploeg staat voor een zware opdracht om alsnog de halve finales te bereiken. Volg alle actie in onderstaande liveblog! [naar artikel]

8. LIVE. AA Gent duikt met achterstand rust in na goal in openingsminuut, Bukari nog dicht bij gelijkmaker (26/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Ghelamco Arena (18u55) • Ref: Filip Glova (SLOV) • Buffalo’s, nog puntenloos, verloren heenmatch met 2-1 • De Decker mist wellicht Yaremchuk, Kleindienst én Depoitre [naar artikel]

9. KIJK LIVE. Messi mist! Na wereldgoal laat Argentijn op slag van rust een strafschop liggen! (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Terugwedstrijd 1/8 finales • Parc des Princes • Aftrap: 21u • PSG won de heenmatch met 1-4 [naar artikel]

10. LIVE. Rusten geblazen! Nederland leidt met 1-0, Boon mikte de gelijkmaker op slag van rust naast (17/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Belgische hockeyvrouwen zijn aan hun EK begonnen, meteen met een topper tegen titelverdediger Nederland (FIH 1). De Red Panthers (FIH 9), die na... [naar artikel]

11. LIVE KORTRIJK-ANDERLECHT. 0-1! Op slag van rust krult Dreyer de openingsgoal tegen de touwen (19/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op slag van rust kwam Anderlecht op voorsprong via winteraanwinst Dreyer. De inzet voor de recordkampioen is niet min: bij winst is paars-wit zeker dat het na deze speeldag in de top acht staat. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

12. LIVE CLUB BRUGGE-RWDM. Mignolet houdt Biron op slag van rust van gelijkmaker: blauw-zwart met voorsprong de pauze in (20/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge ontvangt op Jan Breydel promovendus RWDM, die na een zes op zes mooi meedraait in de Jupiler Pro League. Wat brengt het bezoek aan Ronny Deila en de zijnen? Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

13. LIVE. GOAL! Lautaro zorgt op slag van rust na pijlsnelle counter voor de gelijkmaker (26/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Giuseppe Meazza • 21u • Fiorentina won opener, Inter start vandaag aan het seizoen • Romelu Lukaku meteen trefzeker? [naar artikel]

14. LIVE. Vanaken mist strafschop op slag van rust, Moeskroen nog niet uitgeteld (30/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 17 • Jan Breydelstadion • Ref: Wesley Alen [naar artikel]

15. Exclusief bij HLN: KSK Beveren verliest op eigen veld van HRS Haasdonk in topper uit eerste provinciale Oost-Vlaanderen (23/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Dit keer waren dat KSK Beveren tegen HRS Haasdonk, een wedstrijd uit de eerste provinciale Oost-Vlaanderen. Vlak voor rust kwamen de bezoekers op voorsprong via een goed uitgespeelde aanval. Het was Laerenbergh die de 0-1 op slag van rust op het bord zette. In de tweede helft ging Beveren op zoek naar de gelijkmaker. Toch waren het de bezoekers die via Van Landeghem hun voorsprong verdubbelden. Amper tien minuten na de 0-2, knokte Beveren zich weer in de wedstrijd via Van Osselaer. Net te laat, want het slotoffensief van de thuisploeg leverde geen gelijkmaker meer op. Haasdonk won met 1-2 van Beveren. [naar artikel]

16. Club Brugge verliest ondanks gelijkmaker van Hans Vanaken van AA Gent (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Twee doelpunten van Hyunseok Hong die nu met Zuid-Korea aan de slag gaat tijdens de Asian Games, bleken uiteindelijk voor AA Gent om de drie punten thuis te houden. De gelijkmaker van Vanaken kort voor rust was uiteindelijk enkel goed voor de statistieken. Brugge ging nog wel op zoek naar de gelijkmaker maar ondanks de rode kaart van Fadiga hielden de Buffalo’s al bij al vlot stand. [naar artikel]

17. Met dank aan weergaloze Nardi en tweeklapper van Hong: AA Gent pakt de volle buit tegen Club Brugge na zinderende Slag om Vlaanderen (03/09/2023 - Gazet van Antwerpen)

18. LIVE NEDERLAND-ECUADOR. Gelijkmaker Estupiñán op slag van rust afgekeurd voor buitenspel (25/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag groep A • Khalifa International Stadium • Scheidsrechter: Mustapha Ghorbal (Algerije) • Als Nederland wint, is het zeker van volgende ronde [naar artikel]

19. LIVE. Avenatti kopt Antwerp op slag van rust héérlijk op gelijke hoogte! (18/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Heenmatch 1/16e finales Europa League • Aftrap: 21u • Ref: Georgi Kabakov (BUL) • Antwerp mist heel wat spelers: Mbokani, Haroun, Batubinsika, Coopman, De Sart, Butez én de geschorste Didier Lamkel Zé [naar artikel]

20. KIJK LIVE. Lukaku mist gelijkmaker van dichtbij nadat Wilson Wales snel op voorsprong had gezet (24/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 1ste speeldag WK-kwalificaties • Aftrap: 20u45 • King Power At Den Dreef Stadion • Live te bekijken op VTM en HLN.be! [naar artikel]

21. LIVE. Gelijkmaker Charleroi wordt op slag van rust afgekeurd, Waasland-Beveren komt met schrik vrij (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 18u, Mambourg • 23ste speeldag Jupiler Pro League • Ref: Kevin Van Damme • Carolo’s tellen één puntje minder dan AA Gent en Anderlecht [naar artikel]

22. LIVE. Zorgane mist strafschop! Cercle houdt voorsprong op slag van rust vast (21/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 14de speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydelstadion • Scheidsrechter: Lawrence Visser • Cercle telt 15 punten, Charleroi 16 [naar artikel]

23. Union vermijdt op het nippertje een zure thuisnederlaag tegen Westerlo: gelijkmaker valt pas in 92e minuut (06/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Union is in het eigen Dudenpark net niet tegen een (verrassende) nederlaag aangelopen. Westerlo kwam op slag van rust op voorsprong via Foster. In de tweede helft ging Union nadrukkelijk op zoek naar minstens de gelijkmaker en die vond het pas in de extra tijd. Nilsson hield verdiend een puntje in Sint-Gillis. [naar artikel]

24. LIVE. Dessers mist goeie kans op gelijkmaker nadat Deschacht knap score had geopend (09/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Regenboogstadion (16u) [naar artikel]

25. LIVE. Jesus zet City op voorsprong, Pukki mist opgelegde kans op gelijkmaker (26/07/2020 - Het Laatste Nieuws)