Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

33 hardleerse snelheidsduivels op de bon in Borgloonstraat

30/09/2017 - 18:52
"In de Borgloonstraat in Geetbets zijn de chauffeurs erg hardleers in het respecteren van de maximumsnelheid. Dat blijkt uit controles door de politie van de zone Hageland."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. 33 hardleerse snelheidsduivels op de bon in Borgloonstraat (30/09/2017 - Het Belang van Limburg)

In de Borgloonstraat in Geetbets zijn de chauffeurs erg hardleers in het respecteren van de maximumsnelheid. Dat blijkt uit controles door de politie van de zone Hageland. [naar artikel]


2. Bon ton in Bon Bon (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Een chauffeur op vijf op de bon in Borgloonstraat (09/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Bij snelheidscontroles deze week in de Borgloonstraat in Geetbets is één vijfde van de chauffeurs op de bon gevlogen. [naar artikel]


4. Genkse burgemeester neemt na patserwagens ook auto’s van hardleerse snelheidsduivels af (19/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Wie in Genk op één kwartaal zestien snelheidsboetes via het GAS-reglement krijgt, verliest voortaan zijn auto. En zo zijn er wel wat. Het gaat om hardleerse chauffeurs die liever een boete betalen dan zich aan de snelheid te houden. [naar artikel]


5. The Jane en Bon Bon jagen op derde Michelin-ster (21/11/2016 - De Tijd)

10:55 Telt België straks weer drie eetpaleizen met drie sterren? En wie wordt de gelukkige die van Michelin een plaatse krijgt op de eretribune? Twee namen lijken in de running: ‘The Jane’ en ‘Bon Bon’. [naar artikel]


6. The Jane en Bon Bon grijpen naast derde Michelin-ster (21/11/2016 - De Tijd)

17:37 België heeft volgens de restaurantgids Michelin voortaan maar twee tempels van de gastronomie meer. Na het afhaken van De Karmeliet kunnen enkel Hertog Jan en het Hof Van Cleve met drie Michelinsterre... [naar artikel]


7. Gault&Millau: "Hof van Cleve" en "Bon-bon" beste restaurants van het land, Kobe Desramaults pittige nieuwkomer (13/11/2017 - VRT NWS)

Een jubileumeditie van de Gault& Millau is het. Al voor de 15e keer zijn de beste restaurants van België (én Luxemburg) genoemd. Meer dan 1.200 keer trokken de inspecteurs de baan op om te proeven, te smaken en te oordelen. En eindoordeel: de grote namen zijn de grote namen gebleven, al bij al. [naar artikel]


8. Daklozen in Brussel willen niet naar nachtopvang: "Botanique, c'est bon, c'est bon" (27/02/2018 - De Morgen)

Ook al duikt de temperatuur deze week 's nachts onder de nul en ligt de gevoelstemperatuur nog veel lager, toch weigeren daklozen in Brussel naar de nachtopvang te gaan. Daarom moet de politie zich ermee moeien.  [naar artikel]


9. Met lagere prijzen en herkenbare producten mikt Bon-Bon in Brussel ook op jongere gastronomen (03/04/2018 - De Morgen)

In 'Open kaart' bespreken ancien Lene Kemps en jonkie Femke Vandevelde om de beurt een eetadres. Deze week trok Femke naar Bon-Bon in Brussel. [naar artikel]


10. Gault&Millau: "Hof van Cleve" en "Bon-bon" blijven de beste restaurants van het land, “Souvenir” beste nieuwkomer (05/11/2018 - VRT NWS)

In Lint is de nieuwe Gault&Millau Gids voorgesteld. Meer dan 1.400 restaurants werden bezocht en beoordeeld, 1.327 haalden de gids. Die telt niet minder dan 240 nieuwe adressen. De restaurants “Hof van Cleve” (Kruishoutem) en “Bon-Bon” (Brussel) behouden hun score van 19,5. David Martin van Restaurant “La Paix” in Anderlecht mag zich één jaar lang ‘Chef van het Jaar’ noemen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!