In Lint is de nieuwe Gault&Millau Gids voorgesteld. Meer dan 1.400 restaurants werden bezocht en beoordeeld, 1.327 haalden de gids. Die telt niet minder dan 240 nieuwe adressen. De restaurants “Hof van Cleve” (Kruishoutem) en “Bon-Bon” (Brussel) behouden hun score van 19,5. David Martin van Restaurant “La Paix” in Anderlecht mag zich één jaar lang ‘Chef van het Jaar’ noemen. [naar artikel]
Christophe Pauly van Le Coq aux Champs in Soheit-Tinlot, is uitgeroepen tot "Chef van het jaar 2021" volgens Gault-Millau. Want ook in dit voor restaurants erg moeilijke corona-jaar komt hij uit: de nieuwe gids van Gault&Millau. Vaste waarden Bon-Bon uit Sint-Pieters-Woluwe en Hof van Cleve uit Kruisem behouden hun topscore van 19,5 op 20. "Dé Nieuwkomer van het jaar", met een score van 16/20, is Le Pristine van Sergio Herman in Antwerpen. In dat artikel ontdekt u alle Belgische toprestaurants volgens Gault&Millau. [naar artikel]
Chambre Separée en Zet’joe, de nieuwe restaurants van topchefs Kobe Desramaults en Geert van Hecke, hebben hun entree niet gemist. De nieuwe gids van Gault&Millau, die maandagmiddag werd voorgesteld, bekroont hen met respectievelijk een 17.5 en een 17 op 20. Peter Goossens blijft de onbetwiste koning van de Gault&Millau: zijn restaurant Hof van Cleve krijgt voor het vijftiende jaar de hoogste score van 19.5 op 20. [naar artikel]
Het "Hof van Cleve" van sterrenchef Peter Goossens mag zich bij de 50 beste restaurants ter wereld rekenen. [naar artikel]
Prijzen alom weer, eens Gault&Millau zijn nieuwe restaurantgids aankondigt en uitbrengt. Het is altijd uitkijken naar de scores op 20 voor de bezochte restaurants en natuurlijk ook uitkijken naar de prijswinnende chefs en restaurants. Het is Nuance in Duffel dat de Chef van het Jaar levert en Hof van Cleve en Bon Bon blijven de allerbeste restaurants van het land, volgens Gault&Millau. [naar artikel]
Het nieuwe adres van de Vlaamse chef Kobe Desramaults, "Chambre Séparée"(1 ster) in Gent, is zesde geworden in de lijst van 100 beste restaurants... [naar artikel]
Restaurant In de Wulf van sterrenchef Kobe Desramaults heeft de deuren gesloten. "Culture club" toonde op Canvas beelden van de allerlaatste dag. [naar artikel]
Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]
Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve opnieuw het beste restaurant in Vlaanderen volgens de restaurantgids Gault&Millau. Vanmiddag werden... [naar artikel]
Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve opnieuw het beste restaurant in Vlaanderen volgens de restaurantgids Gault&Millau. Vanmiddag werden... [naar artikel]
Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve opnieuw het beste restaurant in Vlaanderen volgens de restaurantgids Gault&Millau. Vanmiddag werden... [naar artikel]
16:04 De nieuwe restaurantgids van Gault&Millau roept Hof van Cleve en Bon-Bon uit tot beste restaurants van België. [naar artikel]
Volgens Gault&Millau is Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd zonet bekendgemaakt op de 21ste editie van de prestigieuze gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens krijgt voor het eerst in bijna 20 jaar geen score. Ontdek hieronder alle restaurants in jouw buurt en bekijk de topscores van 16 of meer op een kaart. [naar artikel]
Hof Van Cleve is opnieuw verkozen tot het beste restaurant van België volgens de culinaire gids Gault&Millau. Het Gebaar en 't Zilte in Antwerpen krijgen een score van 18, The Jane van Sergio Herman en Nick Bril haalt 17 en krijgt een derde koksmuts. Bekijk in onderstaande kaart hoe de andere restaurants in onze provincie scoren. [naar artikel]
Restaurantgids Gault&Millau heeft maandag de gids voor 2023 voorgesteld. Bovenaan het lijstje - met de hoogste scores - prijken restaurants als Hof van Cleve en The Jane. Maar wat kost een menu bij de crème de la crème van de horeca en wat krijg je ervoor? [naar artikel]
Ons land heeft een nieuwe Chef van het Jaar: David Martin van restaurant La Paix in Anderlecht kreeg de prestigieuze Gault&Millau-prijs vanmiddag in ontvangst. Beste restaurant van Vlaanderen is opnieuw Hof van Cleve, sterrenchef Peter Goossens krijgt de topscore van 19,5 op 20 voor het zestiende jaar op rij. En voor het eerst telt ook Wallonië een restaurant met het maximum van vijf koksmutsen. Ontdek hier welke restaurants in jouw buurt in de gids staan. [naar artikel]
De gastronomische gids Gault&Millau is voor een onbekend bedrag verkocht aan een Russische holding, die "miljoenen gaat investeren" in verdere internationalisering en digitalisering. [naar artikel]
Maandag kregen de Belgische restaurants hun ‘rapport’ van Gault&Millau, dat zijn nieuwe gids voorstelde. Evident is het niet, een restaurantgids maken in een jaar dat de restaurants maanden gesloten waren. ‘In de periode tussen de twee lockdowns hebben we het gaspedaal ingeduwd.’ [naar artikel]
Soms beslist het leven voor jou. Zo had Kobe Desramaults de ster van Michelin en de 17,5 op 20 van Gault&Millau niet zien aankomen. Voor een boek met zijn naam erop koos de kok wel zelf. En dat Kobe Desramaults geen gewoon kookboek is, verrast evenmin. [naar artikel]
De hoogste Vlaamse nieuwkomer in Gault&Millau is opnieuw een Limburger: Pajtim Bajrami kaapt de award weg met zijn restaurant Otoro in Hasselt. Het Zonhovense Innesto klimt verder naar de top, de Poorterij maakt het lekkerste groentegerecht en twee Hasseltse vegan restaurants veroveren voor het eerst een plekje in de lijst. [naar artikel]
Limburgse restaurants doen het prima in de nieuwe editie van de culinaire gids Gault&Millau. Modest uit Oudsbergen is hoogste nieuwkomer in Vlaanderen. Hoeve de Bies in Sint-Martens-Voeren heeft het mooiste terras van België. [naar artikel]
Ons land heeft een nieuwe Chef van het Jaar: David Martin van restaurant La Paix in Anderlecht kreeg de prestigieuze Gault&Millau-prijs vanmiddag... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.