In heel Europa steunen Italiaanse restaurants de gebieden die getroffen zijn door de aardbeving. Bij elke pasta amatriciana die er besteld wordt, geven ze een deeltje van de opbrengst aan de slachtoffers. Ook de Italiaanse restauranthouders in Limburg doen mee. [naar artikel]
Meer dan zevenhonderd restaurants hebben 'spaghetti all'amatriciana' op hun menu gezet. De bekende pasta is vernoemd naar Amatrice, een Italiaans [naar artikel]
Door de verstrengde coronamaatregelen hebben restaurants veel minder klanten. Dat merkt ook Wim Cloots, de uitbater van het paardensteakrestaurant Horse House in Vilvoorde. Veel klanten annuleren ook hun restaurantbezoek. Wim heeft op een vrijdag gemiddeld 75 klanten, vandaag zijn er dat vier. [naar artikel]
Volgens Gault&Millau is Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd zonet bekendgemaakt op de 21ste editie van de prestigieuze gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens krijgt voor het eerst in bijna 20 jaar geen score. Ontdek hieronder alle restaurants in jouw buurt en bekijk de topscores van 16 of meer op een kaart. [naar artikel]
Racing Genk zal een euro per verkocht ticket voor de match tegen Sassuolo wegschenken. Het geld is voor een project dat slachtoffers van de zware aardbeving in Italië helpt. [naar artikel]
De Italiaanse regering heeft de noodtoestand uitgeroepen na de aardbeving op het eiland Sicilië eerder deze week. Dat meldde premier Giuseppe Conte... [naar artikel]
De talrijke Italianen en Belgen van Italiaanse origine die in Limburg wonen, leven intens mee met de gebeurtenissen in Italië. Velen van hen hebben familieleden en vrienden die getroffen zijn door de aardbeving in het centrum van het land. In Houthalen-Helchteren, één van de ex-mijngemeenten waar veel Italianen wonen, worden als eerbetoon aan de slachtoffers alle officiële vlaggen halfstok gehangen en is er in het gemeentehuis een rouwregister geopend. [naar artikel]
We gaan elke week op zoek naar zeven topadresjes in Antwerpen. Deze week: Italiaanse restaurants. [naar artikel]
Opnieuw heeft het Brusselse Senzanome een plaatsje versierd op de gerenommeerde lijst met de vijftig beste Italiaanse restaurants buiten de laars die de gastronomische site 50 Top Italy jaarlijks samenstelt. “Als ik zelf aan een gerecht werk en merk dat de emotie niet klopt, gooi ik alles om”, verklaart sterrenchef Giovanni Bruno zijn succes. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.