Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

"Kan je nu geloven dat ik hiervoor zenuwachtig ben?" Een droom komt uit voor Arne in Australië

13/10/2017 - 19:01
"Arne komt terecht in het bruisende Brisbane. Daar dompelt hij zich helemaal onder in het stadsleven. Hij geeft een rooftop concert, krijgt een..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. "Kan je nu geloven dat ik hiervoor zenuwachtig ben?" Een droom komt uit voor Arne in Australië (13/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Arne komt terecht in het bruisende Brisbane. Daar dompelt hij zich helemaal onder in het stadsleven. Hij geeft een rooftop concert, krijgt een... [naar artikel]


2. Gustaph is zenuwachtig voor eerste deelname aan ‘De slimste mens’: “Ik heb meer stress hiervoor dan voor het Eurovisiesongfestival” (23/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Gustaph stond nog niet zo lang geleden op het podium van het Eurovisiesongfestival en schitterde voor de circa 160 miljoen mensen die de finale bekeken. Maar voor zijn allereerste deelname De slimste mens op Play4 heeft hij meer stress dan voor zijn optreden in Liverpool. “Ik probeer zen te blijven maar vanbinnen”, klinkt het. Maar is dat voldoende om het te halen tegen Alex Agnew en Elisabeth Lucie Baeten? [naar artikel]


3. LIVE TUNESIË-AUSTRALIË. Dankzij een goal van Duke leidt Australië bij rust, kan Tunesië reageren na de pauze? (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag groep D • Al Janoub Stadium • Scheidsrechter: Daniel Siebert (Duitsland) • Tunesië speelde gelijk tegen Denemarken, Australië verloor van Frankrijk [naar artikel]


4. LIVE AUSTRALIË-DENEMARKEN. Denen moeten winnen van Australië om door te stoten naar achtste finales, Skov Olsen in de basis (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag groep D • Aftrap: 16u • Al Janoub Stadium • Volg Tunesië-Frankrijk hier LIVE [naar artikel]


5. LIVE AUSTRALIË-DENEMARKEN. Leckie draait Maehle helemaal dol en zorgt voor delirium! Australië virtueel naar achtste finales (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag groep D • Aftrap: 16u • Al Janoub Stadium • Volg Tunesië-Frankrijk hier LIVE [naar artikel]


6. “Ook zonder Emma geloven we in halve finale”: Belgian Cats staan voor een aartsmoeilijke opgave tegen gastland Australië (28/09/2022 - Het Belang van Limburg)

De Belgian Cats nemen het morgen (12.30 uur Belgische tijd) in de kwartfinales op tegen gastland en vicewereldkampioen Australië. “Zonder Meesseman zullen we naar collectieve oplossingen moeten zoeken, maar ik blijf geloven in de halve finales”, zei bondscoach Valéry Demory. [naar artikel]


7. "Het gevaar van fake news is niet dat mensen alles gaan geloven, maar dat ze niets meer geloven" (13/04/2017 - De Redactie)

Reportagemagazine "Pano" heeft met zijn aflevering rond fake news heel wat stof doen opwaaien. Hoofdredacteur van Het Nieuwsblad Liesbeth Van Impe en (binnenkort) ombudsman van VRT Nieuws Tim Pauwels laten hun licht schijnen over de uitzending én over fake news. [naar artikel]


8. Wout van Aert kan zelfs voor winnaarsinterview niet geloven dat hij gewonnen heeft: “Ik durf het niet te geloven maar ze zeggen van wel” (18/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Wout van Aert heeft na een absolute millimetersprint de Amstel Gold Race gewonnen. Het was zo nipt dat Van Aert zelfs op de stoel voor het interview met de winnaar nog niet durfde geloven dat hij vandaag de beste was. [naar artikel]


9. COLUMN. ‘Eerst zien en daarna geloven / nooit geloven zonder zien’ (26/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Joe Harris [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!