Lieve en Peter Goossens, zaakvoerders van Het Hof Van Cleve, ontvangen vandaag in Antwerpen de European Hospitality Foundation Award. De prijs is... [naar artikel]
De coronacrisis heeft ook zijn goeie kanten. Zoals de terugkeer, na twintig jaar, van Het Leugenpaleis. Bart Peeters vertelt over het hoe en waarom, maar ook over zijn livesingle ‘Dicht bij mij’ die uitdrukt wat we nu allemaal samen voelen en missen. [naar artikel]
Driesterrenchef Peter Goossens en zijn vrouw Lieve van het Hof van Cleve ontvingen gisteravond de European Hospitality Foundation Award. Dat is een internationale prijs van de Europese koepel van horecafederaties voor personen die een opmerkelijke bijdrage leveren voor de restaurantsector. [naar artikel]
Peter Goossens heeft zijn 3 Michelinsterren ook dit jaar weer kunnen behouden. Davy Parmentier legde in ‘Wat Een Dag’ uit dat hij het toch maar... [naar artikel]
Peter Goossens (Hof van Cleve), Viki Geunes (Zilte) en Tim Boury (Boury) behouden hun drie sterren. Karen Torosyan (Bozar Restaurant) is de enige nieuwe tweesterrenchef en maar liefst zestien restaurants kregen hun eerste ster, waaronder bekende chef Wout Bru. [naar artikel]
Wat scheelt er met La Rigue? Zelden ging een opening met zoveel toeters en bellen gepaard en meteen kregen alle gerechten van Luc Bellings een 10 op 10. Maar twee maand later krijgt Peter Goossens’ kustbrasserie in het Knokse vijfsterrenhotel La Réserve verrassend veel negatieve recensies. Tijd om zelf nog eens poolshoogte te nemen. Ongezouten verslag van een middagje tafelen, in tegenstelling tot het voorgerecht. [naar artikel]
De voorbije maanden kreeg Peter Goossens’ kustbrasserie in het Knokse vijfsterrenhotel La Réserve verrassend veel negatieve recensies. Ook onze journalist keerde na een bezoek teleurgesteld terug. Bij culinaire gids Gault&Millau denken ze daar helemaal anders over, zo bleek dinsdag in primeur tijdens de voorstelling van de lokale gids van Knokke-Heist, die La Rigue een score van 14,5 op 20 toekent. “De hand van Peter Goossens is zeer zichtbaar”, zegt Johan Mergaert, die zetelt in het directiecomité van Gault&Millau. [naar artikel]
Vanmiddag lanceert Gault&Millau de nieuwste editie van de beroemde restaurantgids voor België en Luxemburg. De score wordt vaak in één adem genoemd met het aantal Michelinsterren dat een restaurant op de gevel heeft prijken. Maar wat betekent deze score? En hoeveel betaal je gemiddeld in zo'n restaurant? CEO Marc Declerck legt uit en vertelt alles over het proces achter de schermen. “Een 20? Dat wordt bijna nooit gegeven.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.