27/10/2017 - 22:25
"Yves Vanderhaeghe heeft voor het eerst verloren als coach van AA Gent. De Buffalo’s gingen op het veld van Charleroi met 2-0 ten onder, dankzij..."

1. Benavente schenkt Charleroi drie punten tegen Gent, dat eerste nederlaag lijdt onder Vanderhaeghe (27/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Yves Vanderhaeghe heeft voor het eerst verloren als coach van AA Gent. De Buffalo’s gingen op het veld van Charleroi met 2-0 ten onder, dankzij... [naar artikel]

2. Charleroi kan nog eens winnen, KV Kortrijk schenkt Vanderhaeghe geen verjaardagscadeau (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geen champagne voor Yves Vanderhaeghe bij zijn 51ste verjaardag. Eerder bittere azijn na de wanprestatie van zijn team tegen een gemotiveerd Charleroi. De Carolo’s beëindigden zo hun kwalijke reeks van 1 op 18. KVK zit inmiddels na een derde opeenvolgende thuisnederlaag aan 1 op 15. [naar artikel]

3. VIDEO: Charleroi klopt Anderlecht dankzij wereldgoals Baby en Benavente (13/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi heeft Anderlecht een eerste competitienederlaag aangesmeerd: 2-0. Beide doelpunten vielen na de rust. Eerste zorgde Baby via een pegel [naar artikel]

4. LIVE: Invaller Benavente brengt Charleroi langszij (1-1) (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Scheidsrechter: Alexandre Boucaut Stadion: Daknam Kan Charleroi tweede plaats behouden? Komt Lokeren onderin weg?   [naar artikel]

5. LIVE: Charleroi duikt dankzij twee treffers van Benavente met voorsprong kleedkamers in na bijzonder grimmige eerste helft (1-2) (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Het Bosuilstadion Ref: Jonathan Lardot  In de laatste drie matchen pakte Antwerp niet meer dan twee punten Charleroi wil de tweede plek... [naar artikel]

6. Herbeleef hoe Charleroi dankzij alweer Benavente in een potige wedstrijd de drie punten pakte op de Bosuil (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE: Benavente en Charleroi hadden al na 2 minuten penalty kunnen krijgen (0-0) (04/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Scheidsrechter: Wim Smet Stadion: Jan Breydel 5de keer Charleroi voor Smet dit seizoen 5 spelers bij Club Brugge met geel gevaar [naar artikel]

8. VIDEO: Charleroi krijgt geen penalty na fout op Benavente, Club krijgt wel strafschop (05/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge en Charleroi hebben dan wel 3-3 gelijkgespeeld, het had ook 3-4 kunnen zijn. In de 2de minuut poortte Benavente Mitrovic in de zestien... [naar artikel]

9. LIVE: Benavente vergeet Charleroi de overwinning te bezorgen (0-0) (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u ref: Jan Boterberg Stade du Pays de Charleroi Charleroi speelde al zes wedstrijden op rij gelijk [naar artikel]